Hvordan man laver en fugt barriere for et skur

March 16

I de områder af landet, der er særligt tilbøjelige til indendørs fugtproblemer, kan installere en fugt barriere i indendørs konstruktioner være en effektiv og omkostningseffektiv måde at undgå problemerne med overskydende indendørs fugtighed. Installere en fugt barriere i din stald, for eksempel, er et egnet projekt for hjemmet byggeri entusiast og tager kun et par enkle trin.

Instruktioner

•Vælg en fugt barriere materiale. Der er mange forskellige materialer, der kan bruges som en dampspærre i en stald, herunder stive skumisolering, glasfiber roll isolering, forstærket plast, aluminium og rustfrit stål. Vælg et materiale, der er mærket som en fugt barriere, dampspærre eller vapor diffusion retarder og der passer til dit budget.

•Installer materiale i væggene i din stald. Fugt barrierer er typisk installeret på indersiden af den varme side af muren, muren beklædningen og den udvendige væg finish.

•Finish på ydersiden af skuret væggene med maling eller maling-lignende belægning. Stykke tid hjem troede bygning specialister engang at kun visse typer af maling har fugt modstand kapaciteter, enhver maling eller maling-lignende belægning vil hjælpe med at forhindre fugt i at opbygge inde i din stald.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com