Hvordan man laver en galvaniseret Trash kan Planter

March 11

Galvaniseret papirkurven dåser og spande kommer i et stort sortiment af størrelser og gøre virkelig cool plantageejere. Jeg har set disse dåser plantet op med stauder udenfor en skobutik i Seattle, fyldt med urter på terrassen på restaurant og beplantet med grøntsager på et tag dæk. Disse langvarige beholdere er nemt at konvertere til plante-alt hvad du behøver er en boremaskine og et par ekstra minutter.

Instruktioner

•Du kan konvertere gamle galvaniseret dåser og spande i plante eller købe nye hos en isenkræmmer. Kortere, squat spande arbejde godt for mere lavvandede rodfæstede planter, herunder blomstrende enårige og salat greens. De højere skraldespande gøre store beholdere til større planter, herunder tomater, peberfrugter, pole bønner og endda frugttræer.

• Det er vigtigt at tilføje drænhuller i bunden af containere, fordi planterne vokser bedst i veldrænet jord. For at tilføje hullerne, passe til en boremaskine med lidt en fjerdedel tomme designet til at bore gennem metal (ligesom lidt titanium oxid). Flip containerne hovedet og bore huller hele bunden i et gittermønster (plads huller omkring 5 inches fra hinanden). For højere dåser (30 gallon og større) du kan også ønsker at bore en række huller i side omkring 1 fod op fra bunden. Forhindre metal høvle kommer i dit græs eller haven af boring over en hård overflade og fejer op anmeldelser straks.

•Den containere er virkelig tung når fyldt med jord, så sørg for at flytte dem til deres permanent hjem, før du tilføjer jorden. Når du udfylder containerne med pottemuld mix, være sikker på at forlade en 2-tomme plads mellem toppen af jorden og kanten af containeren (Dette sikrer, at du har plads til at vande dine planter). Pre fugtes jorden ved tilsætning af vand og blande det rundt, indtil det har den samme fugtighed som en fugtig, vredet ud svamp. Nu er du klar til at plante!

Tips & advarsler

  • Bliv ikke fristet til at bruge havejord i containere. Det kan være fri, men det dræne ikke godt når de placeres i containere.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com