Hvordan man laver en gamle vindue ser Chic

October 17

Hvordan man laver en gamle vindue ser Chic

Uanset hvor gammel den rude, kan du slibe i charmen af sin originalitet, minimal og omkostningseffektiv justeringer der passer din smag og budget. At omdanne dit vindue til en chic omdrejningspunkt kræver ikke handel det en nyere version. Du kan renovere et vindue af lakering og dekorerer det for en opdateret look, der supplerer stilen af dit værelse og indretning.

Instruktioner

•Rengør træværket på dit gamle vindue med en alle formål renere og svamp til at fjerne snavs og skidt. Tørre træet ned med en tør køkkenrulle. Gå over træ trim med 120-sandkorn sandpapir. Vakuum og tørre ned trim og vinduet overfladerne med en tack klud til at fjerne slibning støv.

•Brush primer på træ trim hvis du malerarbejde det eller børste på sealer, hvis du farvning det. Tilføje to jakke af pletten, at matcher træmøbler i rummet, eller male trim i en hue, der passer til din indretning. Tillad 24 timer efter tørretid mellem frakker. Børste en polyurethan finish på farvede vindue trim.

•Installer en mønstrede pull-down skygge eller blinds for en afslappet udseende. En af disse vil dække gamle ruderne, der ser misfarvet eller ridset. Hænge rene gardiner til at lade lys og give rummet en luftig romantisk look. Suspendere mønstrede og teksturerede forhæng supplement til formel indretning.

•Dæk gamle vinduesruder med dekorative vindue film, der ligner farves eller ætset glas. Du kan også hænge glas solen fangere mod vinduet.

•Sæt planter i vindueskarmen til at oprette et kontaktpunkt, eller hænge en plante, så bladene til kaskade foran vinduet. En anden mulighed er at montere reoler på tværs af vinduet til at oprette en indendørs drivhus eller visningsområde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com