Hvordan man laver en Garage til en mand Cave

November 30

Hvordan man laver en Garage til en mand Cave

Det var ikke så længe siden, at folk troede, at en kvindes sted var inde i hjemmet. I stigende grad uafhængige kvinder ændret denne tro, men du stadig ikke kan argumentere for at en kvindes touch er indlysende fra køkkenet til soveværelset. Mænd, men må et sted at kalde deres egen. Slags sted, hvor de kan prutte, bøvse og spille videospil eller poker og føler sig fuldstændig i kontrol og komfortable. Hvis du har en garage, har du stedet at gøre det.

Instruktioner

•Klart ud garage at gøre hule rum. Mens du vil uden tvivl skal holde elementer i garagen, hvis hele rummet er fuld, er der lidt plads til vigtigere mandlige sysler. At holde bilen i garagen, når du ikke er hulen boligen er valgfri.

•Installer hylder, frysere og værktøj kister. Disse skaber ekstra gulvplads i din mand cave, som bør imponere din kone, når hun ser, hvordan det organiserede garage er. Fordelen for dig er de sikre steder for at skjule magasiner hun ikke kan lide og legetøj ikke ønskede hende at vide, du har brugt penge på. Det jo ikke rigtig liggende, hvis hun ikke spørge.

•Tear ned de smukke gardiner og erstatte dem med mere maskuline belægninger. Der er ikke nogen én stil af gardin eller dækker der staver "mandig", men flæser og blonder i lilla og lyserøde eller lidt ænder og bamser absolut ikke det. Sort er en perfekt farve til gardiner, men nuancer eller pap virker lige så godt. Giv dig selv bonuspoint hvis du finde øl tegn eller target praksis bestyrelser til at ramme vinduerne i stedet.

•Skabe et fjernsyn ud at holde i garagen. Og ja, større er bedre. Kør satellit eller kabel ind i garagen og tilføje en stereo og spillet system sammen med andet elektronisk tilbehør. Spil på TV tage på en helt ny fornemmelse, når du er i din egen mand cave.

•Sæt et beat-up gamle sofa, hvilestol og andre møbler foran din underholdning center. De ældre og shabbier sæder er, jo mindre sandsynligt at kone og familie vil invadere dit space. Ældre mandlige børn, vil som de lærer mand cave måder, finde din siddepladser irrelevant.

•Sæt mikrobølgeovn i rækkevidde af sofaen. Omfatte en kaffekande i din madlavning leverancer sammen med et par basale. Et par plader og et par krus er sandsynligvis alt hvad du behøver; servietter og sølvtøj er typisk ligegyldig at man mad, der serveres i en mand cave.

•Tilføj køleskab til din mand cave. Fyld den med øl, sodavand og snacks som saltkringler, chips og særlige godbidder du ønsker at holde enten koldt eller fra rotter, bugs og børn. Ideelt, sæt sofa, tv, mikroovn og køleskab i arm's rækkevidde af hinanden. Dette giver en mere afslappende oplevelse.

•Juster cave belysning der passer til din smag. Mørke hjørner med hængende pærer over en pool bord eller pokerbordet er ideelle til mand huler, mens lyse og kolde belysning er minder om damernes dametoilet.

•Indstil op et bordfodbold bord, billard, dartskive eller kortet bord og stole til poker. Mens disse kræver lidt mere plads, er de ideelle til mandlige bonding i hulen. Et gammelt arkadespil eller en pensioneret casino spilleautomat føjer et særligt præg.

Hæng vejskilte, neonskilte og plakater som ønsket. En "Sports Illustrated" badedragt billede strategisk placeret kan tjene som inspiration under mand cave sessioner. Vise specielle tegn som "Hvad sker der i mand Cave ophold i hulen mand." Døde dyrehoveder, fiskestænger, net og andet udstyr, hobby er også acceptabel. Undgå spejle, blomster og ko figurer.

•Spread savsmuld, halm eller peanut skaller på tværs af gulvet hvis du kan rense din sko inden de kommer ind i huset. Ikke blot vil dette dække gamle pletter på beton, men det vil gøre oprydning let; spildt mad bliver unnoticeable, og snavs vil ikke vise.

•Furnish din mand cave med varmeapparater til vinteren og installere aircondition om sommeren. Fans er også perfekt til øget luftbevægelse mens overdøve lyden inde i hjemmet.

•Build sauna eller tilføje et spabad, hvis du kan. Mens disse kræver mere plads og ekstra udgift, er de vidunderlige Tilføjelser til en mand cave. Også, de vinder brownies point med din dame, når du har lyst til at dele din hule.

•Opbevar en pude, tæppe og eventuelt et ark i din mand cave. Du måske har brug for, når vejret er koldt eller kvinden sparker dig ud af huset for at bruge for mange penge. Hvis hun kan lide, spabad eller sauna, skal du muligvis det til andre ting.

Tips & advarsler

  • En mand cave kan begynde med et par enkle rører og vokse over tid. Som pengene tillader, tilføje de mere ekstravagante funktioner.
  • Bestikkelse virker meget godt på kvinder. En shopping tur til helt unødvendige tøj eller dyre smykker kan hjælpe din dame acceptere din mand cave.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com