Hvordan man laver en Garden slangerullehåndtag

August 4

Hvordan man laver en Garden slangerullehåndtag

En garden slangerullehåndtag er et afgørende element for korrekt vedligeholdelse og opbevaring af din haveslange. En slangerulle behøver ikke at være en kompliceret affære, det simpelthen brug at give ordentlig snoede og hængende for at minimere kinks og bøjninger i linjen slange, og undgå jord kontakt. Nogle kommercielt tilgængelige slange ruller er så high-tech de gør vanding haven synes som raketvidenskab. I virkeligheden, kræver jobbet kun en simpel tingest, som du sikkert kan gøre med materialer du allerede har liggende omkring dit haveskur.

Instruktioner

•Arrange fire 10-ved-4-i-1/2 tommer krydsfiner stykker ind i en rektangulær kasse. Lim kanter sammen med superlim. Lad det tørre helt.

•Glue to vinkelparenteser på modsatte ender af hver side af boksen ply. En del af beslaget skal ligge fladt mod lags, den anden i en ret vinkel til boksen; hver ende af boksen skal have en vinkelparentes i en ret vinkel, så et 'X' er dannet i enderne.

•Skru de resterende vinkel beslag på væggen, hvor du ønsker dine slangerulle til at hænge.

•Sæt PVC rør ind i indersiden af boksen ply; Det bør være en meget LUN pasform. Dette vil hjælpe slange hjuls slå jævnt over beslaget.

Hæng slange hjuls over vægbeslag, så bøje slutningen af beslaget opad i en ret vinkel ved hjælp af tænger; Dette vil hjælpe slangerulle bo på beslaget, men vil også tillade dig at bøje det tilbage, let hvis du nødt til at tage slangen aflire en eller anden grund.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com