Hvordan man laver en gårdhave paraply

October 16

Hvordan man laver en gårdhave paraply

Du kan gøre din egen runde gårdhave paraply fra enten en gammel faldskærm eller med faldskærm nylonmateriale. Denne nylonmateriale er ikke kun holdbart og langvarig, men regntæt så godt. Du kan også lære at lave din egen fod til gårdhave paraply.

Instruktioner

At opnå og PreparingThe paraply materiale

•Spread nylon materiale på en flad, ren overflade, der passer til den ønskede størrelse af din paraply. For at skære en cirkel omkring fem fod i diameter, først måle fem fødder på tværs af stof med din målebånd og sætte en mark, hvor du nødt til at skære i stoffet i begge ender med pennen. Måle fem fødder på tværs af stoffet igen som om det var et kors eller en "x" og markere stof i begge ender. Skære en cirkel af materiale omkring fem fod i diameter. Ved hjælp af nål og tråd, hem materiale hele vejen rundt om cirklen omkring 1/2 tommer til et færdigt look. Skær et hul i midten af det materiale, som er 1 tommer i diameter, samme størrelse som grommet diameter. Ved hjælp af en hammer, tryk grommet over og ind i dette hul, nice og snug. Læg de fire mindre tyller i materialet jævnt fordelt ud hvor du lægger din måling mærker.

•Drill to huller i PVC-rør. Bore den første hul omkring en tomme fra den øverste del af stangen. Bore et andet hul tre inches fra toppen af røret. Kontrollere huller med din bolte sikre hullerne er store nok så bolten vil gå hele vejen gennem røret. Sætte en bolt gennem lavere hullet og derefter sætte en møtrik i anden enden af det til at fastgøre den på plads. Du bør have 1/2 tommer af bolt viser på begge sider af røret.

•Skub nylonmateriale ud på stangen ved at placere ringen over toppen af røret. Sætte en bolt igennem det øverste hul i røret, forlader 1/2 tommer viser på begge sider og sikre det med en møtrik. Holde røret på mindst fire inches i jorden.

•Tag en ledning og sætte det gennem en af de mindre øskner og binde det sikkert med et par knob. Trække det stramme og derefter vedhæfte anden enden af ledningen til et spil eller telt stav i jorden, så materialet, der er op og ud til at give skygge. Gentag dette trin med de andre øskner, så snorene trækker materialet i fire retninger og er bundet til en aktiepost eller telt spil stramt i jorden.

•Sørg for at se, at røret ikke vil nemt flytte i jorden og at snorene er sikkert bundet til bålet eller krog skruer, således at de forbliver på plads. Gamle faldskærme bør stadig have ledninger knyttet til materialet, ellers skal du købe ledninger separat hvis du købte nylonmateriale.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at du køber stive, ikke fleksible, PVC rør. Det leveres i hvid eller højglans hvid og du kan købe rør med en tykkere diameter, hvis du ønsker.
  • Under et tordenvejr, kunne for meget vind eller regn bryde eller skade din paraply, så fjerner det indtil stormen passerer. Hvis du bor i et område, hvor det sner i løbet af vinteren, skal du medbringe paraply inde i sæsonen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com