Hvordan man laver en gardin boks på et vindue

August 28

Hvordan man laver en gardin boks på et vindue

De rektangulære bokse, der vises på toppen af windows, også kaldet gesimser, tjene en rent dekorativ funktion i et værelse. Gesimser består normalt af tynd, let krydsfiner sikret sammen for at danne kasseform. Efter at have afsluttet den første boks, kan du male gesimsen eller dække det i et stof mønster, der matcher det omkringliggende rum. Gør din egen gesims kræver en hurtig tur til hardware butik for forsyninger, men ellers er en opgave boligejere kan udføre selv.

Instruktioner

•Climb op på et trin stige på den ene side af gardiner og placere i slutningen af et målebånd på væggen. Måle fra væggen, indtil du når gardinstang, som er dybden. Tilføje 1 tommer til måling og skrive det.

•Reposition stigen til midten af gardiner og foranstaltning fra venstre til højre side af gardinstang, som er bredden. Tilføje 1 tommer til denne måling og skrive det.

•Lay et stykke af 1/2-inch tyk krydsfiner på et arbejdsbord og overførsel bredde måling på det med målebånd og blyant. Udvide sider ned 24 inches og forbinde alle linjer til at oprette et rektangel.

•Draw dybde måling på krydsfiner og forlænge siderne ned 24 inches så godt. Dette vil være en af siderne af gesims. Lav en identisk form ved siden af den ene til anden siden af gesims.

•Klippe gesims stykker ud af krydsfiner med en rundsav, bordrundsav og en jig så. Bær altid sikkerhedsbriller, når skære krydsfiner.

Uddelingen nogen leddene i den længste krydsfiner stykke ved at placere en stopning plade over kanterne af sømmen og sikre det med træskruer. Dette er kun påkrævet, hvis din gesims er længere end 8 fod, som er den standard længde for krydsfiner plader.

•Strømforbrug i standby langt forreste sektion af gesims op og Juster venstre side stykke vinkelret på venstre side. Sikre side stykke ved at indsætte 1 1/2-inch brads med en brad sømpistol. Space brads hver 2 inches. Gentag processen i højre side af gesims.

•Opret en top for gesims ved måling af længde og bredde af den øverste kant af den færdige gesims. Klip et stykke krydsfiner ud til disse dimensioner og fastgøre den til toppen af gesims ved hjælp af flere brads.

•Sno polstring batting over forsiden af gesims og Hæft det på bagsiden ved hjælp af en korte pistol. Lægge dit ønskede stof på gulvet med den færdige side vender nedad. Center gesims på stoffet og pak det omkring ryggen før haektrawlere med flere hæfteklammer.

•Installer to L-beslag på væggen i placeringen af hvor hver ende af gesims når. Simpelthen placere beslagene med den ene arm vender mod dig og de andre flush med væggen. Indsæt de medfølgende skruer for at fastgøre dem på væggen. Hænge gesims oven på beslagene og Indsæt to til fire flere skruer igennem toppen af gesims i hullerne i beslaget til at fastgøre den.

Tips & advarsler

  • Hvis du påtænker at male gesims i stedet for at dække det med stof, bruge poppel, aspen træ eller andet træ i stedet for krydsfiner.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com