Hvordan man laver en Gas pejs lugter en rigtig pejs

May 19

Hvordan man laver en Gas pejs lugter en rigtig pejs

En gaspejs har ingen rengøring problemer, der plager en træ-brændende pejs, for eksempel, skulle rydde op en skorsten. Lugten af træ, men er en del af appellen af en pejs og er ikke noget iboende i gaspejs. Kan du lugte fra pejs lugter træ for at skabe den effekt, at pejsen brænder træ. Forsyninger fra en hardware butik og hjem og haven butik vil være nødvendig.

Instruktioner

•Sæt et hætteglas af cedar træ olie på kanten af pejsen i den ene ende fra Gasforbrugende log. Åbn den hætteglas cap. Lade hætteglasset alene, så lugten kan svæver over pejsen og over til dem, der sidder ved det. Lugten vil narre folk der næser til at tro at der er en træ-brændende log i pejsen.

•Soak en håndfuld træ chips i en glasskål fyldt med vand natten over. Ryst overskydende fugt ud af chips. Stikke fem til seks huller i toppen af en tom cookie tin låg, ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Sted træflis i cookie tin og luk låget. Køre en strimmel af gaffatape rundt sømmen mellem låget og tin. Placere tin ved siden af gas logs, udenfor på tælleren mursten, således at varmen vil producere en lugt fra de chips, der vil vift dem, sidder ved pejsen.

•Udskift log i pejsen med keramiske log, der har rum for granulater bygget ind i den. Åbn låget af rum på siden af log. Læg en spiseskefuld af granulerne træ duft i rummet og luk låget. Granulat der aktiveres af gas brand og producere en træ-brændende lugt samt de knitrende lyde, der forventes.

Tips & advarsler

  • Aldrig håndtere en log i en gaspejs med dine bare hænder – bære arbejdshandsker og vente mindst tre timer at sikre loggen er kold.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com