Hvordan man laver en Gas pejs sprutte

June 28

Hvordan man laver en Gas pejs sprutte

Gaspejse findes i mange hjem disse dage, og de tilbyder en hurtig og nem måde at have en brand helst ønskede med flip en switch. Dog giver de ikke den komplette pakke, når det kommer til atmosfæren, at et træ brand skaber. Der er ingen pop og sprutte eller glødende gløder i en gas brand. Hvis du kan lide en lille pop og sprutte med din gas brand, dog, der er produkter som du kan bruge.

Instruktioner

•Få en pakke af Krakkeleret gløder fra en pejs levere butik eller bestille det online. Disse pakker er lavet af materiale som rock, uld og vermiculit, som enten pop eller glød, når opvarmet af flammerne. Nogle kommer i form af en fyr kegle, mens andre er løst materiale.

•Sæt Krakkeleret materiale i pejsen i og omkring hvor flammerne normalt er. De skal være i kontakt med ild kan fungere korrekt. Hvis du bruger pine-kegle-formet materiale eller nogle andre formet objekt, kigge efter hullet i materialet og pege den mod bagsiden af ildsted til sikkerhed.

•Drej brand på den måde, du normalt gør. Nogle gaspejse har en knap i pejsen, der skal trykkes, mens andre har en switch eller fjernbetjeningen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com