Hvordan man laver en gipsvæg bandage

November 7

En gipsvæg bandage hjælper med at holde op gips plader du ansøger om et værelse loft eller vægge. Skinnen kan du bruge dine hænder til at drive skruer gennem arket drywall og ind i spær eller studs. Konstruere skinnen tager kun et par brædder og nogle negle, men du kan holde skinnen og bruge det hver gang du installerer et drywall ark. Din skinne behøver ikke at se godt ud, da det kun behov for at holde op drywall under installationsprocessen.

Instruktioner

•Measure den afstand, hvor loftet vil sidde på gulvet--eller højden af væggen hvis du installerer en væg. Skåret en 2 x 4, der er 2 inches længere end afstanden du målt, så du kan kile bestyrelsen mellem gulvet og loftet eller omkring 5 inches under toppen af væggen.

•Klippe tre længder fra en 1 x 4 board der måler 2 fod lange. Placer en af 1 af 4s så det skærer toppen af 2 x 4, og derefter køre tre negle gennem de to bestyrelser til at slutte sig til dem sammen.

•Nail de andre to 1 x 4 brædder til enderne af 1 x 4 du allerede naglet til 2 af 4. Slå et søm igennem hver af 1 af 4s at forankre dem sammen. Svinge de løse ender af 1 af 4s, så de sidder over 2 x 4, og derefter drevet negle gennem 1 af 4s og 2 x 4 til at slutte sig til dem sammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com