Hvordan man laver en gipsvæg hul TV kabler

March 1

Hvordan man laver en gipsvæg hul TV kabler

Drywall er fælles materiale for indvendige vægkonstruktion. Materialet består af knust gips klemt under pres mellem tykke ark papir. Drywall nedskæringer nemt med et nøglehul så eller boremaskine, så du kan skabe et hul i væggen til at tilsløre tv-ledninger, som bruges til at forbinde en væg-monteret TV indstille. Korrekte sikkerhedsprocedurer omfatter, at slukke elektriciteten samtidig skære væggen. Arbejde omhyggeligt for at undgå revner eller opdele drywall.

Instruktioner

•Mark to steder på væggen med en blyant, hvor TV ledningerne skal installeres i væggen og det punkt, hvor de dukker op til tilslutning til andet udstyr, såsom en satellitmodtager eller anden komponent.

•Draw en cirkel over hvert blyant mærke lige i størrelse til diameteren af den største stik for enden af TV wire. Drywall hullet skal være stort nok til at rumme kabel stik.

•Drej off elektricitet til rummet, enten ved at flippe effektafbryderen eller fjerne sikringen fra sikringsboksen, der svarer til det rum, hvor du arbejder.

•Pierce i midten af den markerede cirkel med en gipsvæg Nøglehullet så, eller bruge en boremaskine med et soegeren bit svarende til diameteren i cirklen.

•Klippe ud på gipsvæg med Nøglehullet cirkel så, efter blyant linjen, eller bore gennem materialet. Bære øjet briller for at beskytte dig selv fra gips støv.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com