Hvordan man laver en glat overgang fra græs til blomst Bed kantning

February 16

Hvordan man laver en glat overgang fra græs til blomst Bed kantning

Kantning installeret omkring omkredsen af blomsterbedet definerer pladsen og holder græsset vokser i græsplænen, ikke i blomsterbedet. Desværre, mange typer af flower bed grænser brat skifte fra plæneområdet til området flower bed, der kræver arbejdskrævende trimning med hånd græs neglesaks eller en elektrisk trimmer, ved hjælp af en længde af streng eller et stykke plastik som skæring gennemføre. Løse dette arbejdskrævende dilemma ved at installere en slåning strip for at udjævne overgangen fra græsplæne til blomsterbedet.

Instruktioner

•Vælg en stil af fremstillede sten brolægning blok der passer ind i stilen af din udendørs landskabspleje og/eller den arkitektoniske stil af ydersiden af dit hjem. Regelmæssige mursten er en mulighed, selv om de kræver et dobbelt række, så overgangen fra græsplænen i haven seng er bred nok til at fungere som en slåning strip.

•Tag sod i en stribe lidt bredere end bredden af de blokke, brolægning, ved hjælp af en sod remover værktøj eller en skarp kniv. Begynde at måle bredden på den udvendige kant af den eksisterende flower bed grænse.

•Tag jorden under området du fjernet spadestik til en dybde svarende til tykkelsen af brolægning gader, plus 2 til 3 inches, at levne plads til en sand base for brolægning blokke til at hvile på.

•Grade bunden af dug-out-striben med den flade kanten af en spade eller andre flade værktøj eller objekt. Bunden af strimlen behøver ikke at være helt flad, men den fladere, du kan gøre det, jo lettere bliver det at lægge brolægning blokke.

•Sæt 2 inches af grus sand i bunden af dug-out strip. Brug flade kanten af en spade til at udjævne overfladen af sand, stræber efter at skabe et niveau base, at installere brolægning blokke.

•Tamp ned sorteres grus sand, ved hjælp af en standard stampemaskiner værktøj eller den flade side af en haven hakke. Så meget som muligt, holde den sand niveau. Lejlighedsvis, placere en brolægning blok i området gravet ud til at bestemme mængden af sand, grus, behov for at bringe toppen af belægningen blokere præcis plan med rødderne af græsset vokser i området af plænen.

•Installer brolægning blokke i den forberedte skyttegrav. Hvis det er nødvendigt, eller trækkes grus sand for at justere højden på toppen af blokken, så det hviler ikke højere end rodzonen af eksisterende græsplæne græsset.

•Fyld i omkring de installerede brolægning blokke med mere sand, at yderligere sikre deres placering i jorden og holde dem fra vuggende ud om vinteren fryse/tø cykler. Niveau af grus sand bør svare til toppen af blokke: Skyl med rodzonen af græsplæne græs.

•Mow græsplænen efter din regelmæssig rute. Når opskæring nær flower garden bed, sikre, at ét hjul rejser på toppen af blokkene, brolægning, så tæt på den ydre kant af blomsterbedet som du kan få. Maskinen vil klippe græsset helt op til kanten af blokkene, brolægning, uden at behøve at trimme område med en trimning værktøj. Fordi toppe af brolægning blokke er sæt flugter med rodzonen af græsplæne græsser, vil brolægning blokke ikke skade plæneklipper blade.

Tips & advarsler

  • At oprette en slåning strip omkring en buet blomsterbed, bruge fremstillet brolægning gader, der også kommer i kile-former for brolægning kurver.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com