Hvordan man laver en god Stencil

June 17

Hvordan man laver en god Stencil

Stenciling kan være en sjov og billig designprojekt. Stencils er en hurtig måde at tilføje lidt karakter og farve til væggene, kabinetter, stole eller bare om noget med en forholdsvis flad overflade. At finde den rigtige stencil kan være sværere end arbejdet i at udfylde det faktiske projekt. Der er klar til brugen stencils købes, men er der mulighed for at lave din egen. Simpel stencils er let at lave og kræver kun et par fælles værktøjer og en rolig hånd at fuldføre.

Instruktioner

•Udskrive en enkelt stencil design, som en blomst eller ord, på dit hjem printer. Udskrive i sort kun. Udskrive flere størrelser af designet, så du kan vælge rigtige størrelse til dit projekt. Udskriv ikke nogen billeder nogen inden for 1/2 tommer til papirets kant.

•Klippe ud design udenfor centrum af papiret ved hjælp af en skarp barberblad eller håndværk kniv. Dette skaber en skabelon til arket plast stencil.

•Tape papir skabelonen på plast stencil ark ved hjælp af maler tape på de udvendige kanter kun. Ved hjælp af et meget skarpt barberblad eller håndværk kniv, skåret ud design efter skabelonen. Bruge glat skæring bevægelser til at undgå at skabe rifter eller skære forbi kanten af design. Mangler som disse vil medføre mangler i det færdige stencil projekt.

•Practice stenciling, bruge stencilen nyligt lavet på et stykke skum board eller kraftig papir. Dette vil hjælpe dig se eventuelle mangler eller designproblemer, der muligvis skal justeres, inden du fortsætter dit projekt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com