Hvordan man laver en granit flise køkken bordplade

September 1

Hvordan man laver en granit flise køkken bordplade

Mange husejere ville elske at have granitbordplader i deres hjem, men er afskrækket af de høje udgifter. De fleste af disse omkostninger kommer fra labor forpligtet til at fjerne plader i granit fra jorden uden at skade dem. Heldigvis er der et alternativ. Granit fliser er ofte skåret fra mindre eller beskadigede plader og er derfor billigere end en hel plade. Du kan spare flere penge ved at skabe bordplader med granit fliser dig selv; disse fliser kræver meget mindre ekspertise til at bruge end granit plader. Granit fliser kan give dig den samme high-end kig på en brøkdel af prisen.

Instruktioner

Forberede basen

•Unfasten og fjerne eventuelle eksisterende bordplader. Fastsætte et byggeri langs alle base kabinet kanterne for at sikre, at de er selv. Skær et stykke af 3/4-tommer krydsfiner til de korrekte målinger for køkkenbordet bruger en tabel saw.

•Indstil krydsfiner på plads på toppen af skabene. Måle afstanden fra den forreste kant af kabinettet til yderkanten af krydsfiner med et målebånd og brug denne måling til at markere øverst på krydsfiner hvor skabene nedenunder er placeret med en blyant. Følg mærker du lavet og bore skruer gennem krydsfiner i kabinetter til at fastgøre den øverste kant.

•Score cement backer bord med en hårdmetal tippes målscorer og bryde det langs scoren, så du har et stykke til at passe din bordplade. Lægger bestyrelsen over krydsfiner med undersænket skruer. Oprette 2-tommer stykker backer bord, der er lange nok til counter kanterne og skrue dem på plads.

Forberede fliser

•Sæt en 150-grus pad til en håndholdt sten poler. Anvende poler med moderat pres for fuld flise kanter til at blødgøre dem alle. Erstatte puden med en 300-grus og Gentag.

•Udveksling 300-grus pad til en 500-grus pad og polsk flisen kanter igen. Bruge en 800-grus pad, en 1500-grus pad og en 3000-grus pad til polske kanterne tre flere gange. Tjekke at kanterne ikke længere ru eller skarpe og tørre fliserne rent med en blød klud.

•Indstil hvor mange fliser skal være skåret til at rumme vægge, trim, kanter, eller andre genstande. Måle nedskæringerne og bruge kridt eller afdækningstape til at markere dem på fliserne. Skære fliser til de korrekte dimensioner med en flise sav.

Lå flise

•Spread et ringe lag thinset mørtel hele cement board med et hakket metal murske. Start æglæggende fliser på den ydre kant af tælleren. Læg fliser op mod hinanden.

•Tillad de forreste fliser til overhæng kanten af disken med et beløb svarende til tykkelsen af fliser; de vil dække de øverste kant af side fliser. Flise resten af køkkenbordet. Dobbelttjek, at fliserne selv bruger konstruktion niveau.

•Trowel thinset på kanterne af counter og tryk kanten fliser på plads. Butt toppe mod bunden af de overhængende fliser. Holde kant fliser på plads med strimler af afdækningstape, mens mørtelen tørrer.

Injektionsmørtel tælleren

•Applicer unsanded injektionsmørtel hele tælleren flisebelagt med en gummi injektionsmørtel float. Arbejde injektionsmørtel dybt ind i alle de smalle sømme. Holde injektionsmørtel så selv som muligt.

•Lightly fugt en svamp og tørres overfladen af fliserne. Tillad injektionsmørtel tørre 24 til 48 timer. Dække sømmene med seam sealer ved hjælp af en tynd pensel.

• Lad seam sealer tørre fuldstændigt. Buff aktuel murværk sealer på granit fliserne med en blød klud. Vente 24 timer, før du bruger tælleren.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com