Hvordan man laver en Grill vogn

May 16

Intet er så frustrerende for en grill elsker end har ingen steder at sætte ned grill tænger, eller forberede mad eller endda gemme smagspræparater og grilling udstyr. Angiv grill vognen. En roll-omkring grill vogn kan løse alle disse problemer ved at give rigelig opbevaring og forberedelse plads, der kan nemt være hjul til den mest bekvemme sted som grill skrider frem – fra udover grillen mens madlavning går på, til på den tabel eller buffet når mad bliver spist.

Instruktioner

•Form to planker af 30-tommer, 1 af 3 tømmer og to planker af 14-tommer, 1 af 2 tømmer i en rektangel, med 14 tommers planker på indersiden så den ydre dimension af rektangelrammeværktøjet er 16 af 30 inches. Lim rammen sammen. Gentag så du har to identiske billeder.

•Klippe en 1 x 10-tommer strimler ud en slutningen af to stykker af 40-tommer, 1 af 3 tømmer, således at slutningen er dannet i et håndtag. Indsæt to stykker af 14-tommer, 1 af 3 tømmer mellem de to 40-tommer-stykker, en flush med ikke-håndtaget ender, de andre 10 inches i fra håndtag ende. Lim dette stel sammen.

Uddelingen rammer alle tre med tre 1 1/2-inch skruer gennem hver fælles, fra ydersiden af de længere sider, i enderne af 14 tommers planker.

Uddelingen et stykke af 16 af 30 tommer, 1/2-tommer krydsfiner over toppen af de to 16 x 30 tommer rammer med 1 1/2-inch skruer drevet gennem krydsfiner i ramme hver 3-4 inches. Disse to rammer vil gøre hylder til grill-vogn, og rammen med håndtaget bliver toppen.

•Center en heavy-duty caster på slutningen af fire stykker af 35-tommer, 2 x 4 tømmer, som vil være vogn ben. Sikker hjul på plads ved hjælp af de skruer, der kommer med hjul gennem skruehullerne caster mount plader i enderne af benene.

•Lay tre rammer på deres lange sider, ca 10 inches fra hinanden, med de håndterede ramme øverst. Placer to cart ben over siderne i frames og justere deres holdning, så toppen af benene er flugter med toppen af håndterede rammen og bunden af benene er flugter med bunden af den sidste ramme. Den midterste ramme bør være centreret, og benene også flugter med kanten af alle tre rammer.

Uddelingen ben til alle tre rammer ved hjælp af fire 3-tomme lag bolte igennem på ydersiden af benene ind i rammerne. Slå benene og rammer over, og Gentag med de resterende to ben på anden siden.

•Strømforbrug i standby vognen op på benene og læg et stykke af 20 x 30 tommer træ bordplade på toppen af rammen håndteret. Det bør være flugter med udgangen af den ramme, der ikke har håndtag, så håndtagene rager forbi køkkenbordet 10 inches.

Uddelingen køkkenbordet til rammen med skruer gennem køkkenbordet i rammen. Vælg skruer længe nok til at gå gennem køkkenbordet og ca. halvdelen ramme.

•Fyld skruehullerne med spackle og lad tørre før efterbehandling vognen i den ønskede træ finish. En vejr-resistent lak er ideel, så vognen vil overleve at stå udenfor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com