Hvordan man laver en grundlæggende børn gyngestol

March 3

Ethvert barn ønsker at have sin egen gyngestol. Et barns gyngestol er bare en miniatureudgave af en voksen gyngestol med yderligere sikkerhedsfunktioner. Mange mennesker lader deres børn, bruge en voksen gyngestol. Men lidt de indse, at barnet kan komme til skade da de voksne gyngestol ikke er sikkert nok for barnet. Hvis du gerne vil give din lille glæde en gyngestol, overveje at man i stedet for at købe en. Opbygge en gyngestol i hjemmet er ikke så svært som det kan synes.

Instruktioner

•Klippe 1-tommer tyk krydsfiner i to stykker. Sikre, at de måler 3 fødder af 3 fødder. Engang skåret, læg de to stykker over hinanden og tegne side panel design på det med kridt. Tegning sidepanelet er en nem opgave.

•Draw en straight line lodret, hvilket efterlader et hul på 6 inches fra venstre kant. Sikre, at linjen er omkring 21 inches lang.

•Draw en opadgående kurve fra det punkt, hvor linjen 21 tommer lange ender på den venstre kant af panelet. Når den første kurve er trukket, tegne en anden en parallel til det, efterlader et hul på 5 inches mellem kurver mod højre kant.

•Draw en anden lige linje parallel til den første linje fra toppen efterlader et hul på 5 inches mellem dem. Sikre, at linjen er kun en tredjedel af den første linje, dvs. omkring 7 inches. Gøre en lige linje på omkring 10 inches lang. På det punkt, hvor denne linje ender, lave man en anden én flytter nedad ca. 10 inches lang.

•Draw lignende opadgående kurver identisk med det første sæt. Kontroller, at kurver er perfekt, som formanden ikke vil klippe ellers. Du kan perfekt kurver ved hjælp af en blyant, der er knyttet til en streng. Bindebånd til midten af panelet og lad det gynge, tegne en perfekt kurve.

•Brug sandpapir til glat ru kanter, således at barnet ikke får ondt. Skær de rensede paneler ved hjælp af en stiksav.

•Tag krydsfiner og cut to 13-tommer-af-16-tommer plader, én til bagsiden og en anden for sædet. Klip 2-tommer-ved-4-tommer plader for at give støtte til sæde fra under. Brug kridt til at tegne en dekorativ bagpanelet og skære det med en stiksav.

•Hold sæde på hovedet ned og anbringer de 2-tommer-ved-4-tommer plader med negle for støtte. Bore to huller på disse støtte plader hvorigennem negle vil blive anbragt. Mens fastsættelse af støtte slab, sikre at begge placeres mod de to ender af sædet.

•Hold sæde oprejst og gøre to huller på hver side til påføring cut udenfor panelerne. Tilknyt begge sidepaneler på hver side ved hjælp af skruerne. Sikre, at panelerne er fastgjort i 90-graders vinkel, ellers stolen vil ikke klippe. Holde stolen lige og bruge lim til at vedhæfte bagpanelet til bagkant af sædet.

•Hold stol opretstående at tjekke, om alle brikkerne er anbragt korrekt. I tvivlstilfælde, brug negle til firma op delene.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com