Hvordan man laver en grundlæggende dørlås

March 17

Hvordan man laver en grundlæggende dørlås

En grundlæggende dørlås kan antage flere former. Låse og sikkerhed barer er den mest grundlæggende af døren låsning mekanismer og som sådan de er simpel at bygge og installere. I-dørs monteret drejning låse tendens til at være mere kompliceret end glidende bolte og swingende låse, men de kan også være udformet i hjemmet. Uanset hvilken form for dørlås, du vælger, vil processen med at gøre det på egen hånd kræve nogle DIY færdigheder og et par Tømrer værktøjer.

Instruktioner

•Drill et hul i den lodrette stile, som ligger langs den åbning af døren. Hullet skal være langs stile midtpunkt og bør være 33/64 tommer i diameter.

•Klippe en 1/2 tommer tyk stykke tømmer til din dør lås spinner, bruger en tabel saw. Skåret træ i en æg-formede oval med ene ende større end den anden. Hjulet skal være lang nok til at Rage op fra døren stile mindst 1/4 tommer når installeret, og bør være omkring 1 tommer i diameter på sit bredeste sted.

•Drill 1/2-inch hul gennem midten af den brede ende af din spinner med bit fra trin 1. Hullet vil tjene som den akse, som skalafeltet vil vende inde i dørrammen. Lå spinner mod døren stile, så de to hullerne linje op. Markere størrelsen af din spinner på stile med en blyant.

•Carve en plads inde i døren stile, ved hjælp af en hammer og træ mejsel, hvor hjulet vil blive monteret. Drive din mejsel ind i åbningen kanten af stile og skære en mortise dybt nok til at huse spinner og lang og bred nok til at gøre det muligt at dreje frit. Den ideelle størrelse vil være ca 1/16 tommer længere end hjulet selv.

•Skub spinner i mortise du har mejslet ud og skubbe en 1/2-inch-diameter træ knop gennem hullet i stile og ind i hullet i hjulet. Anvende træ lim til træ knop og lad det tørre ifølge producentens anvisninger.

•Klippe ud et hak, ved hjælp af din hammer og mejsel, i dørkarmen ind som hjulet vil passe når vendte til låst position. Hakket skal line op med spinner når forlænget, og bør være dyb og bred nok til at tillade ubegrænset låsning og oplåsning.

Tips & advarsler

  • For at gøre en hurtig og nem sikkerhedslås til din skydedøre glasdøre, lå et kosteskaft eller træ stud i sporene når døren er i positionen lukket. Baren sikkerhed bør fylde afstanden mellem kanten af døren og dørkarmen, så døren ikke kan være gled åben. Denne enkle dørlås kan forhindre illegal indrejse og tjene som en sekundær linje i forsvaret skal din dør-monteret lås brydes.
  • Et simpelt træ låsen er en nem-at-gøre og effektiv dørlås. Skær et stykke af 2-tommer tømmer i en flad håndtag form. Skær et stykke i et langt skaft, omkring 20 inches lang. Skær en tredje stykke i en J figur. Installere Jørgensen formet låsen op på væggen ved siden af åbningen kanten af døren. Installere den håndtag-formet stykke på døren nær åbningen kant og i overensstemmelse med vægmonteret låsen. Skub det lige stykke gennem dør-monteret guide og ind i væg-monteret låsen. Bruge en træ skrue med en threadless hals til at fastgøre anker slutningen af akslen til døren.
  • Vær forsigtig, når du arbejder med farlige redskaber såsom tabellen save, hamre og mejsler. Alvorlig skade kan forekomme. Altid bære arbejdshandsker og øjenbeskyttelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com