Hvordan man laver en hængende prinsesse sengehimmel telt

February 20

På et tidspunkt i deres liv mest små piger drømmer om at være en prinsesse. Selvom de måske ønsker at omgive sig med alt prinsesse, hver prinsesse skal også have en baldakin-telt. Det er muligt at skabe en elegant baldakin-telt til din lille prinsesse derhjemme med et par sy forsyninger.

Instruktioner

•SEW gardiner til hver anden side om side. Ikke sy den første gardin til det sidste gardin, dette vil en åbning i baldakin-telt. Når du vælger gardin paneler vælge farver, der har en prinsesse føler for dem. For eksempel, vælge gardiner i pink eller som har pailletter på dem.

•SEW en gård af båndet til den åbne kant af den første og sidste gardin. Sy bånd sløjfe på midten af andet og det andet til sidste gardiner. Dette vil tillade prinsesse at binde dørene til teltet lukket hvis hun ønsker privatlivets fred og for at binde dem åbne på andre tidspunkter.

•Anvend en stud finder til at finde et loft tværbjælke i området hvor du ønsker at hænge din baldakin. Hvis du ikke har en stud finder, kan du forsigtigt trykke på loftet med din knytnæve. Du vil trykke på nogle steder, der lyder hollower end de andre. De steder, der ikke lyder hule er, hvor din tværbjælke er. Denne metode virker, men ikke helt samt en stud finder.

Uddelingen en stor øje krog til loftet. Sørg for at ramme en tværbjælke, så at øjet krogen er skruet i sikkert.

•Løsn skruen holder broderi hoop sammen. Du bør tage skruen helt ud således at hoop har en revne i midten, som du vil hænge dine gardiner på. Indersiden hoop bør falde ud før skruen er helt fjernet. Indstil skruen og de små hoop afsat til senere brug.

•Slip gardiner over broderi ring. Justere Læg til din smag. Du skal muligvis en hjælper til at holde baldakin fra jorden for dig mens du justere læg.

•Når læg er klar, skal du bruge skruen til at begynde at lukke broderi hoop. Når rammen er næsten lukket indført den lille ring og fortsætte stramning indtil broderi hoop lukkes sikkert.

•Klippe fire lange længder af fiskeri linje og binde dem lige afstand fra hinanden på fronten, ryg og hver side af baldakinen. Må ikke bekymre dig om linjerne er for lang, fordi det er nemmere at trimme fra toppen end at skulle skære et nyt stykke eller stykker.

•Juster baldakin til den ønskede højde og binde fiskesnøre at øje-krog. Dette kræver et andet sæt af øjnene. Personen på gulvet vil give anvisninger til den person, der har fiskeri linje og baldakin at justere højden. Når fiskesnøre er bundet til øjet krog, trim off enhver ekstra fiskesnøre.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan finde en broderi hoop store nok, kan du også bruge en hula hoop. Brug en skarp hobbykniv til at skære hula hoop til at tillade gardiner til at hænge på det. Når alle gardiner er på hula hoop, sætte det tilbage sammen med crazy lim og en lignende farve gaffatape. Når du trækker gardinerne over gaffatape blive mindre mærkbar. Male små sten til at bruge som telt "pigge" for at holde teltet i den figur, du vil have det i.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com