Hvordan man laver en hængslet tabel med ben

July 12

Hængslede tabeller spare plads i dit hus og gemme væk i kælderen hvor ikke i hjælp. De er meget bekvemt for house parterne eller en stor kortspil. Hvis du ikke har en hængslet bordet med ben, kan du bygge dine egne med blot et par stykker af træ og nogle værktøjer. Selv hvis du ikke har fremragende snedkeri færdigheder, kan du sammensætte en tabel der vil passe til dine behov og give dig mere plads til at underholde gæsterne.

Instruktioner

•Lay ud af 4 af 8 ark af krydsfiner og måle ned seks fødder på længden. Krydsfiner skæres, så det er 4 af 6 fod. Køre et målebånd langs krydsfiner og markere den ønskede cut placering med en blyant på seks fødder for længden.

•Line op bladet af en cirkulær så at mærke på krydsfiner og drej på saven. Skær forsigtigt langs linjen med en rundsav indtil krydsfiner er blevet skåret. Gentag processen for andre måling. Dette stykke vil være toppen af tabellen hængslet.

•Drej krydsfiner over, så bunden vender opad. Måle ned 10 inches fra kanten af krydsfiner og mark placeringen på begge sider. Gentag processen, så der er et mærke i hvert hjørne. Måle i fra hver side 1/3 af bredden af tabellen og markere hver lokation med en blyant. Dette vil være, hvor hængslerne skal installeres.

•Line op hængsler på det ønskede sted og markere hullet steder med en blyant. Vedhæfte en 1/8-tommer bore bit en boremaskine og pre bore huller til hængslerne. Vedhæft et hængsel på hver markant placering, så det står diagonalt mod midten af tabellen. Line up hængslet, så de forborede huller er klart synlige og skru den på plads gennem de forborede huller med træskruer og en boremaskine. Gentag processen for alle fire sider.

Uddelingen en 3-fod metal bordben til hver enkelt af hængslerne du installeret. Lægge den første ben fladt ned på bordet og fastgøre den til hængsel med de medfølgende skruer og en boremaskine. Gentag processen for alle de resterende hængsler. Fold ud hængslerne og stå op tabel til at kontrollere det står ordentligt. Luk det op igen, når du er færdig med at bruge den.

Tips & advarsler

  • Tabellens størrelse kan variere afhængigt af personlige præferencer og hvad du bruger det til.
  • Længden af bordben kan variere, men generelt 3-fødder er en standardhøjde for en tabel.
  • Altid bære beskyttelsesbriller og handsker når du bruger en rundsav. Dette vil hjælpe med at beskytte dine øjne mod flyvende stykker af træ og andet snavs.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com