Hvordan man laver en halv runde træ vindue

August 24

Halvrunde vinduer er ofte installeret over post døre eller i gavl tag ender. Mange har blyindfattede ruder til en ekstra dekorative touch. Stort set alle halvrunde Vinduer produceres kommercielt, fordi det kræver specialudstyr og dygtighed til at skære eller bøje rammer og skåret glas til de præcise mønstre til en afrundet vindue. Kommercielle windows kan også fås med isolerende dobbelt ruder. En boligejer med grundlæggende snedkeri færdigheder, men kan gøre en halv runde vindue for en døråbning eller gavl af bygning omkring en købt vindue.

Instruktioner

•Mark en rektangulær skitsere bredden og højden af vinduet runde. Fjerne den hus sidespor over døren eller i gavlen med et brækjern til at udsætte beklædningen. Bevæge sig inde i huset eller på loftet og fjerne enhver drywall fra området rektangel. Laver en pap skabelon i vinduet halvrunde mindst 1/4-tommer større end den faktiske vindue og tegn, der skitserer på krydsfiner eller orienteret strand board beklædningen.

•Sæt midlertidig seler på studs på begge sider af vinduesåbning at støtte muren, mens vinduet er blive indrammet. Gøre en header med 2 af 6 tommer boards klemt inde omkring en 1/2-inch spacer af krydsfiner eller OSB og en bunden vindueskarm af 2 x 4 tommer tømmer med to brædder fastgøres med 4-tommer ansigter. Nail disse mellem de udvendige studs på toppen og bunden af rammen ru åbning med 16d indramning negle og en hammer. Brug en plan til at indstille dem niveau.

•Installer 2 x 4 tommer trimmer studs på begge sider mellem bunden af sidehovedet og toppen af karmen plade. Nail disse til side studs og søm dem ind i hovedet og vindueskarm i en vinkel. Laver en pap skabelon i vinduet halvrunde mindst 1/4-tommer større end den faktiske vindue og tegn, der skitserer på krydsfiner eller OSB beklædningen.

•Drill en forret hul på kontur og anvende en gensidig så for at skære igennem de kappematerialer og interne studs inde den halvrunde kontur. Skær to 2 af 4s med 45-graders vinkel på hver ende og fastgør dem mellem de trimmer studs og bjælken foroven med indramning negle, en på hver side. Sørg for bunden af disse vinklet bestyrelser er lige uden for den krumme kontur.

•Fasten house wrap omkring kontur med tape. Sikre den nye wrap til den eksisterende wrap med tape. Nail blinke til toppen af karmen pladen, der bøjer ned siderne på ydersiden af den ru åbning. Bøje blinkende omkring den buede top og søm det til beklædningen på ydersiden med rullesten negle. Hak det med tin snips til at bøje det rundt om kurven. Køre en perle af caulk under det før sømning det på plads.

•Indstil vinduet i åbningen. Brug den plan for at sikre den nederste kant er selv. Fastgør det med installation faner på kanterne eller men producenten anbefaler. Anvende en perle af caulk omkring alle kanterne. Erstatte sidespor og gips; Brug et puslespil til at skære paneler til at passe omkring rundet toppen af vinduet. Brug pap-skabelon til at hjælpe med at bestemme disse nedskæringer. Caulk omkring vinduet efter træbeklædningen erstattes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com