Hvordan man laver en hånd-bundet Bouquet med Calla liljer

April 24

Hvordan man laver en hånd-bundet Bouquet med Calla liljer

At lave dine egne buketter derhjemme sparer penge og giver dig mulighed for at styre dine projekter med din egen kreativitet. Uanset om det er til dit eget bryllup eller som et dekorativ prop, kan du lave en hånd-bundet buket bruger calla liljer. En hånd-bundet calla lily buket gør brug af friske liljer fra din have, eller kan være permanent ved hjælp af kunstig silke calla liljer. Uanset dine behov er hånd-binding og præsentere din buket sjovt for selv en nybegynder på blomster håndværk.

Instruktioner

•Vælg et dusin langstilkede calla liljer. Vælg liljer, der måler mindst 12 inches fra blossom til ende. Du kan bruge friske eller silke liljer i nogen farveskema. Bundt af blomster sammen i din næve.

•Arrange blomster i din hånd, indtil de blomster og stængler er linet op jævnt, hvilket betyder, at begge ender er straight og flush. Hvis det er nødvendigt, snip om 1 tomme fra enderne af stilke til selv kanten. Pak en elastik omkring midten af bundtet blomsterne til at holde dem på plads.

•Klippe en længde af silke bånd måle 24 inches i længden. Klem en linje af hot lim ned i midten af den ene side af længden af båndet. Brug en bred måle bånd af dit valg af farve.

•Tryk på den limede side af båndet, som er i den ene ende, mod de bundtede stilke af calla liljer i bunden. Fast spiral bånd omkring stilken bundt, trække fast for at lime de snoede bånd på plads. Gøre dette indtil du når lige under blomster af calla liljer. Gentag processen ved at flytte nedad, spiral bånd omkring de bundtede stilke. Dette vil helt wrap stængler af buket, accenting den med klasse og farve.

•Klap den frie ende af båndet under udrettet kanten af snittet stammer i bunden. Tryk fast til at overholde den limet bånd på plads. Lad det tørre i 10-20 minutter.

Tips & advarsler

  • Brug valgfri accenter som spray glitter og konfetti på overfladen af buketten.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com