Hvordan man laver en håndklædeholder af Metal

December 1

Hvordan man laver en håndklædeholder af Metal

Metal håndklædestativer er brugt til at hænge foldede håndklæder over i toilettet områder. De er monteret på væggene eller fritstående. Når du monterer håndklædestativer til en væg, er det vigtigt at montere dem til studs der drywall er fastgjort til. Håndklæder er letvægts og usandsynligt at trække sig ud af gips. Dog hvis du montere rack til studs, vil det aldrig blive trukket ud af væggen. Fritstående håndklædestativer er lige så enkel i design, men behøver ikke at være monteret til noget.

Instruktioner

Væg monteret håndklæde Rack

•Locate to studs i væggen, der er 32 inches fra hinanden. Skrue ene ende beslag til væggen så åbningen vender anden stud. Bruge to skruer. Vær sikker på beslaget er omkring 48 inches over gulvet. Hold dit niveau mod en af de lodrette kanter på beslag til at sikre, at det er virkelig lodret.

•Sæt røret ind i beslaget, der monteres på væggen. Indsæt anden enden i de andre beslag og holde beslaget mod væggen og over stud mens du måle afstanden fra gulvet til parenteserne, at sikre, at de er lige.

•Hold niveau over røret til at sikre, at det er vandret. Skru beslaget til væggen med de sidste to skruer. Hænge din foldede håndklæder over røret.

Fritstående køkkenrulle Rack

•Sørg for fødderne af dit rack ved at skrue to 8-tommer rør ind i de to øverste huller af en T-fælles. De to rør er justeret. Gentag dette trin med de andre to 8-tommer rør og den sidste T-fælles.

•Skru en 40-tommer rør ind i den sidste åbning på hver T-fælles så der er en 40-tommer rør, der er i en ret vinkel på hvert par af 8-tommer rør.

•Skru en albue på enden af hvert 40-tommer rør så bøjning i albuen er i en ret vinkel til T-fælles i anden enden. Disse er siderne af din metal håndklædeholder.

•Anbring sider af rack så de er oprejst, 36 inches fra hinanden, så albuerne står over for hinanden og justeret. Skrue 36-tommer rør ind albuer til at fuldføre rack'en. Hænge dine håndklæder over 36-tommer rør.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com