Hvordan man laver en have i et lavtliggende område

June 24

Naturlige stiger og dips i egenskaben konturer undertiden skabe frodige men udfordrende lavtliggende områder, at fange mere end deres rimelige andel af nedbør. Fugt-elskende planter er ideelle til disse depressioner og lav rum. Ikke kun grønne og blomster, men også mange buske og træer kan blomstre når udvalgt til site-egnethed og tendens med omhu. Native planter, tilpasset til dit lokale miljø, er altid et godt valg.

Instruktioner

•Drape en haven slange omkring de ydre kanter af din lavtliggende område at markere området til at udvikle sig til en have. Hvis området vises for stor for din tid eller ambitioner, skal du bruge slangen til at oprette mindre størrelse og form, du foretrækker.

•Tag græsplænen eller sod inde området slange-draperet med en spade. Brug skæppe kurve eller en trillebør til at trække grønne væk. Kompost, hvis det er muligt.

•Løsn i undergrunden med en grave gaffel til en dybde på omkring 12 inches. Fjerne store sten eller klipper. Rake glat med en haven rake.

•Installer rejst senge, som vil gøre det muligt for dig at plante grøntsager i din lavtliggende have. De fleste grøntsager har brug for fuld sol og mindst 2 til 3 fødder af god, veldrænet jord til at trives. Dæk tårne og andre store containere kan udvide din have til at omfatte kartofler, tomater, peberfrugter og andre grøntsager, der typisk ikke vil blomstre i et fugtbevarende område.

Dyrknings lokale indfødte planter. Vælg fugt-elskende prydplanter, der også trives i nogle tørre perioder. Plante tæt for at undgå erosion fra afstrømning som planter etablere sig. Vælg varierende højder og teksturer for visuel interesse.

•Installer et lag af hårdttræ muld 2 til 3 inches tyk omkring planter og hele haven, undgå kufferter og stængler. Dette vil hjælpe modvirker ukrudt og beskytte din jord mod vask i regnfulde perioder. Erstatte barkflis efter behov i hele sæsonen.

•Kapacitet dine planter godt. Efter den første kraftige regn, undersøge din nye have til dræning og erosion problemer. Glatte områder med bagenden af en haven rake.

Tips & advarsler

  • Lavtliggende områder kan også være tilbøjelige til tidlig frost. Dække enhver ung eller bud planter med tæpper eller avis, hvis prognosen advarer frost kort efter plantning eller før sæsonen slutter.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com