Hvordan man laver en havestue fra et dæk

December 16

Når du ønsker for at investere i et hjem-forbedring projekt, vælger mange mennesker at bygge en udestue. En udestue giver et stort afkast af din investering; DoItYourself.com siger, at afkastet gennemsnit 89-115% af den oprindelige kostpris. Dreje din eksisterende dæk i en havestue gør det muligt at tilføje en ekstra plads til dit hus uden at udvide fodaftryk af dit hus og opskæring i din værftet plads, og gør det muligt at udnytte denne plads året rundt. Det kan også gavne din sundhed: videnskabelige undersøgelser har vist, at udsættelse for sollys kan hjælpe med depression symptomer.

Instruktioner

•Tag målinger til havestue og spejder den placering, hvor du vil bygge det at fastslå egnethed for forskellige materialer. Afgøre, hvor meget solen rummet vil få, og hvis der er nogen træer i nærheden, som kan ramme glasset. For eksempel, hvis din havestue vil være at få en masse af solen, kan du overveje tonede glas. Hærdet glas er stærkere end standard glas. Hvis du ønsker at bruge det året rundt, du energieffektive glas, hvilket ville give isolering mod koldt udeluft.

•Look online eller i magasiner for ideer om, hvordan du designe din havestue eller ved at kontakte virksomheder eller entreprenører bygge der dem. De kan hjælpe dig med at designe en havestue, der vil passe din særlige hus.

•Decide hvis du vil have din havestue specialbyggede på selve ejendommen, eller hvis du vil have det præ fabrikeret (bygget på en fabrik, derefter leveret til dit hus som én enhed). Pre-Fab enheder kan være 10-15% billigere end specialbyggede sunrooms, men et specialbyggede rum kan være mere kompatible med dit hus.

•Kontrollér med din lokale regering at se om nogen tilladelser, varianter eller inspektioner skal du muligvis gjort før du bygge.

•Hire kontrahenten eller virksomhed til at bygge havestue. Et specialbygget værelse, leje en hovedentreprenør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com