Hvordan man laver en havgræs hovedgærde

July 30

Hvordan man laver en havgræs hovedgærde

Havgræs er en vedvarende ressource, der er holdbart og fleksibelt. I dens naturlige habitat vokser søgræs på enge neddykket i klart, lavt vand. Fiber kunstnere væve havgræs rør for at skabe kurve, møbler, tæpper og andet tilbehør, home decor. Nogle håndværk butikker sælger klaser af tørret søgræs, som du kan bruge til at væve ind i en række projekter. At søgræs hovedgærde, drage fordel af en anden håndværker vævning færdigheder ved hjælp af en let tilgængelige havgræs tæppe til at oprette dit design.

Instruktioner

•Locate og Køb en havgræs område tæppe, der er lidt større end den ønskede størrelse af din hovedgærde. Havgræs tæpper fås i en række forhandlere, fra hjem discountbutikker til at opskalere design butikker.

•Measure og klip en 1/2-inch-thick krydsfiner panel er 3 inches mindre i både bredde og længde end havgræs område tæppe. For eksempel, hvis du har købt en 5-mund-ved-7-fods tæppe, klip krydsfiner panel 57 inches af 81 inches. En 5-mund-ved-7-fods tæppe gør et hovedgærde velegnet til en kingsize-seng.

•Lightly sand begge sider af krydsfiner panel. Tørre begge sider af panelet med en fugtig klud til at fjerne alle slibning debris.

•Stain eller prime og maling én side af krydsfiner panel til at koordinere med farver i havgræs tæppe. Du kan udelade dette trin, hvis din havgræs tæppe er tæt vævet med ingen separationer mellem banerne.

•Coat begge sider af krydsfiner med en polyurethan belægning, en ad gangen. Tillad polyurethan tørre helt på den ene side af panelet før flipping det til pelsen i modsatte side. Lad den polyurethan tørre ifølge producentens anvisninger.

•Sæt havgræs tæppe med forsiden nedad på en flad overflade. Center krydsfiner panel øverst på bagsiden af tæppet.

•Sno kanten af tæppet over kanten af panelet krydsfiner. Begyndelse i midten, korte kanten af havgræs tæppe til bagsiden af krydsfiner med en heavy-duty korte pistol. Sted hæfteklammer hver 1 tommer fra centrum til hvert hjørne. Gentag dette trin langs kanten af panelet krydsfiner. Afsnittene hjørne af havgræs tæppe vil stå lige op.

•Tryk på ene hjørne sektion af havgræs tæppe fladt mod krydsfiner. Omhyggeligt skive tæppe diagonalt fra hjørne til spids ende med en hobbykniv. Fold de skivede afsnit oven på hinanden og hæftning på plads. Gentag dette trin for hvert hjørne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com