Hvordan man laver en hest gylle kompost Bin fra paller

June 20

Kompost siloer hjælpe med at forvandle uønskede materialer sådan hestegødning, død vegetation, græsafklip og beskæring materiale til en jordforbedring, der forbedrer græsplæner og haver. Kompost siloer fremskynde den komposteringsproces og hjælpe neutralisere nedbrydning lugter. Træpaller er ideelt materiale til hjemmelavet kompost siloer. Tavler på træpaller så luften kan cirkulere frit, som kan øge nedbrydningen proces, og mange store butikker og indkøbscentre vil give dem væk gratis.

Instruktioner

•Level jorden hvor du gerne vil have din færdige kompost bin at sidde. Bruge en skovl til jordoverfladen. Sikre den plads du niveau er stort nok til en af træpaller til hvile fladt.

•Lay en træ Palle ned på fladede jorden til at fungere som bunden af kompost bin. Stå de fire andre paller lodret i en boks form omkring palle på jorden; disse vil fungere som kompost bin vægge. Bede om yderligere hjælp fra venner eller familie til at placere og holde pallerne, hvis nødvendigt.

•Tie tre af de lodrette paller sammen sikkert med stærke reb på hver af deres øvre og nedre hjørner. Binde den sidste palle til de øverste og nederste hjørner af palle til venstre. Efterlade nogle ekstra slæk i rebet, fordi den sidste Palle vil fungere som den hængslede dør til kompost bin. Løst binde den øverste højre side af den sidste palle til palle til højre. Kompost bin behøver ikke en top.

•Untie ret binde bedrift den forreste hængslet dør af kompost bin i stedet og åbne kompost bin. Tilføje tre dele hestegødning og andre brune, naturlige materialer som døde blade og strå til én del grøn materiale såsom græs udklip og beskæring materiale. Let vand materiale i kompost bin, hver gang du tilføje yderligere materiale til det. Bland materiale i kompost bin en gang hver måned med en skovl.

•Brug materialer i kompost bin til din plæne eller haven efter de bliver mørkt farvet og sød lugt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com