Hvordan man laver en hjemmelavet frugt flue fælde med eddike

October 4

Hvordan man laver en hjemmelavet frugt flue fælde med eddike

Bananfluer er små fluer, der kan angribe områder, hvor mad er gemt eller forberedt. De er især tiltrukket af dufte afgives af fordærves frugt. For at eliminere skadedyrsangreb, er det vigtigt at praksis ordentlig sanitet--at holde frugter, grøntsager og andre fødevarer fra bananfluer. Diffusering fluer vil også hjælpe. Fordi eddike giver off en lignende duft, er det ofte brugt til agn bananfluen fælder. Der er ingen grund til at købe en fælde; en simpel frugt flue fælde kan nemt være fremstillet af et par husholdningsartikler.

Instruktioner

•Sæt en lille plade på et stykke papir og spore ydersiden af pladen med blyanten. Skåret ud af papiret cirkel. Find midten af papiret cirkel. Gøre en skåret direkte fra siden af cirklen til dens centrum. Rul papiret cirkel i en kegle. Tape kegle sammen. Skær omkring 1/2 tommer fra spidsen af kegle.

•Sæt ca 1/2 tommer æble cider eddike i bunden af en kvart mason krukke. Placere den kegle punkt ned i mundingen af krukken. Tape uden på krukken og kegle til at forsegle pladsen mellem dem.

•Locate trap i nærområdet hvor bananfluer er blevet fundet. For tunge skadedyrsangreb, bygge flere fælder og placere dem 3 til 4 fod fra hinanden. Tjek fælden hvis det fungerer godt. Hvis ikke, flytte fælden. Ændre eddike en gang om måneden for at holde den fælde korrekt madding.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com