Hvordan man laver en hjemmelavet kompost Bin

October 27

Hvordan man laver en hjemmelavet kompost Bin

Kompost er rige, mørke opløste plantemateriale, der giver næring til planter og haver. Komposteret materiale kræver nogle varme til at bryde ned, så en udendørs kompostbunke ikke vil gøre meget om vinteren, bortset fra at se grimme. En indendørs kompost bin løser dette problem og det er ikke svært at lave en hjemmelavet bin.

Instruktioner

•Those nye til kompostering ofte ikke klar over, at når det kommer til kompostering, orme gøre alt arbejdet. Alt du virkelig behøver at gøre er at give orme et hjem (en spand og en lille jord). Derefter fodre orm i din hjemmelavet kompost bin, uønskede madrester. Orme omdanne skrald til kompost.

•Dæk nederst i en skraldespand eller spand med strimlet papir. På toppen af papiret, skal du tilføje mindst 6 inches af jord til bunden af kompost bin.

•Tilføj nogle røde wiggler orme til jorden. Disse er fælles fiskeri orme. Når det regner, kan disse orme placeres nemt i en græsplæne. Rød wiggler orme kan også købes online.

•Sæt enhver mad madrester fra frugter og grøntsager, i kompost bin. Æggeskaller og kaffegrums arbejder også godt til at lave kompost. Placer ikke fedtet, fedtholdige fødevarer eller kød, i kompost bin. De vil forårsage kompost at dreje harsk. Hjemmelavet kompost siloer, der indeholder nøje udvalgte madrester, vil har ingen lugt.

•Sæt hjemmelavet kompost bin i garagen eller i køkkenet i dit hjem. Dække det med løstsiddende låg. Kompost bin bliver nødt til at holde varmen, så det er en god idé at holde det inde om vinteren.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com