Hvordan man laver en hjemmelavet Log Splitter

August 19

Du kan ikke rigtig forstå en hydraulisk log splitter, medmindre du har delt en vinter værd af brænde med en opsplitning axe, kiler og en forhammer eller et Monster Maul. Én gang, når mest landlige hjem blev opvarmet med træ, du har brugt en dobbelt-bit axe. Kiler og en maul var en stor forbedring. Få en hydraulisk splitter var ligesom at gå fra hest og vogn til en Corvette sportsvogn. Et par sessioner med hånd værktøjer bør inspirere dig til at bygge din egen mekanisk splitter.

Instruktioner

•Kontrollér en splitter med en benzinmotor, en metal kurv eller tabellen til at holde logs, en bundplade og en hydraulisk stempel med en kile på udgangen. Købe komponenter eller redde dem fra andre maskiner. Opbygge enten en vandret eller lodret delelinje, dimensioneret til logfilerne du vil være håndtering. En lodret version er lettest at bruge med store tunge stammer. Det skal du svejsning udstyr og ekspertise i at bruge den.

•Kontrollér en slags kurv med vinkel strygejern eller lignende stål med fire lange side stykker fastgjort i enderne og på midten med cross-seler. Som alternativ kan bruge en enkelt lang flad solid ark af stål som en tabel med nogle beslag på siden for at holde logs fra rullende. Svejse en stærk stål bundplade vinkelret nederst i denne kurv eller tabel; Kløve kile vil drive log mod denne plade.

•Sæt motor og stempel forsamlingen i anden enden af kurven eller plade. Space disse elementer efter længden af log du vil være håndtering og udvidelse af stempel; stemplet er fuldt udvidet bør nå næsten til bundpladen. Montere motoren bag den hydrauliske pumpe og sætte en ventil eller kontrol på pumpen for at slå det til eller fra. Pumpen tvinger væske fra en lagertank til drevet stempel frem; frigive ventilen lader væskestrøm tilbage til opbevaring.

•Weld en købt kile eller gøre en kile af stålplade på slutningen af stemplet. Gøre en kile af svejsning tre stålplader i en trekant med bagsiden monteret til slutningen af stemplet. Bruge kile hovedet af en gammel maul som en mulighed. Være visse kile har en point og sider vinklet bred nok til at tvinge logs fra hinanden.

•Installer en aksel og hjul på den ene ende og en stærk opbakning på den anden at gøre splitteren bærbare. Få en aksel, der tillader vippe den mest alsidige splitter; Dette vil tillade det at blive brugt enten vandret eller lodret. Montere motor og hydrauliske forsamling under kurven eller rammen på en tilt version, så de ikke flytte og lække væske. Vedhæft et fast lodret splitter til en væg til støtte eller gøre vinkel strygejern eller rør ben for en fast vandrette version.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com