Hvordan man laver en hjemmelavet regnmåler

July 13

Regn målere bruges til at bestemme omtrent, hvor meget regn er faldet. De har også gøre en stor videnskab projekter for børn at lære om vejr eller vandets kredsløb. At lave en regnmåler er let og kræver minimal forsyninger. Denne artikel vil forklare hvordan man laver en hjemmelavet regnmåler.

Instruktioner

•Find en container. Ideelt set skal din container være cylindrisk. En flad bund vil give dig en sandere læsning end en buet. Mundingen af beholderen skal være lig med sider af beholderen, ikke mindre. Det bør også være lavet af klar plast eller glas, for at du kan kontrollere mængden af regn det indsamler let.

•Tag et almindeligt stykke papir og en sort fin-punkt markør. Måle papiret og skåret, så det er ca 2 inches lang. Gør det lidt kortere end din container.

•Lay papir på en flad overflade og sted lineal mod det. Startende fra papirets nederste kant, markere en linje på hver 1/2 tommer, går op til toppen. Skrive måling for linjen. Det laveste nummer bør være i bunden. Numrene vil stige op strimmel af papir.

•Seal papir mellem to stykker klar selvklæbende papir. Hvis du har adgang til en, kan du bruge en laminering maskine. Denne dækning vil beskytte den fra at blive våd.

•Tape papir med klare tape på indersiden af beholderen. Kontroller papiret går hele vejen ned til bunden og kører lige op på siden af beholderen.

•Sæt din regn gauge i et åbent område. Undgå områder hvor træer eller grene. Ikke sætte det op for tæt på bygninger. Prøv at holde området over toppen af gauge som hindring fri som muligt. Hvis vinden blæser sporvidde er en bekymring, fastgør den til et træ spil eller dyvel med elastikker. Skub bunden af staven i jorden for at holde gauge, robust og oprejst.

•Kontroller din regnmåler efter regnskyl at se hvor mange inches af regn det har indsamlet. Hvis du har lyst, kan du optage din aflæsninger. Tømme din regnmåler efter hver nedbør, så vil du holde dine aflæsninger nøjagtig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com