Hvordan man laver en hjemmelavet reol med justerbare hylder

November 23

Hvordan man laver en hjemmelavet reol med justerbare hylder

Gør din egen reol med justerbare hylder er et godt projekt for en første gang woodworker, fordi det bruger grundlæggende færdigheder og snedker med en attraktiv og praktisk resultat. Mens den grundlæggende plan kan justeres så de passer til forskellige højde eller bredde behov, er en høj slank reolen ideel til opbevaring af bøger eller alle størrelser, samt et par dekoration stykker.

Instruktioner

•Lay to planker af 84-tommer 2-af-12 tømmer fladt på dit arbejdsoverflade. Foranstaltning i 1 ½ inches fra hver af langsiderne af planker, og trække en linje, der løber parallelt med de lange sider af hver planke. På hver linje, skal du markere et punkt hver tomme. Den markerede punkter er positionerne for hylde pind huller.

•Sæt et borehoved den samme størrelse som i slutningen af din hylde pløkker, og bore et hul så dybt som slutningen af din hylde pløkker er længe på hver af de markerede punkter langs linjerne på de to planker. For eksempel, hvis din hylde pind ender ⅛ tommer tyk og ¼ tommer lang, bore ⅛-tommer-dækkende og ¼-tommer-dybe huller.

•Drej planker op på en 2-tommer kant, stadig på langs på bordpladen med en pind huller overfor hinanden. Plads i planker 24-inches fra hinanden.

•Sæt en 24-tommer 2-af-12 planke mellem enderne af de 84-tommers planker, således at en lang rektangel er dannet. Indsætte et stykke af 24-tommer 1 af 12 tømmer mellem de to 84-tommers planker i midten, som vil være den stationære midterste hylde.

•Glue enderne af den midterste hylde og to ender 2 af 12 planker til siderne af 84-tommers planker og square off hjørnerne med en tømrer pladsen før lade reolen tørre.

•Drill fire pilot huller, fordelt jævnt og størrelse til brug med 2 ½-tommer skruer, gennem ydersiden af 84-tommers planker i enderne af toppen, bunden og midten 24-tommers planker. Sikre reol med 2 ½-tommer skruer gennem pilot huller.

•Paint reol ramme, samt et stykke af 28 x 84 tommer ½-tommer krydsfiner til bagsiden af reolen, og fem flere 1-af-12, 24-tomme hylder. Lad tørre.

•Anbring bag panelet over bagsiden af reolen og sikre det der med 1-tomme skruer drevet hver 8 til 10 inches rundt langs kanten af ryggen, samt gennem tilbage i den stationære midterste hylde.

•Strømforbrug i standby reolen oprejst og placere det som ønsket. Indsæt en hylde pind ind i hullerne på indersiden af reol sider i den ønskede højde for dine fem justerbare hylder, og sidde hylder oven på de hylde pløkker til slut reolen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com