Hvordan man laver en hjemmelavet vindmølle

October 25

Hvordan man laver en hjemmelavet vindmølle

Vindmøller eller vindmøller, er en af de mest økonomiske gør det selv-projekter for husejere der ønsker at skære ned på energiomkostninger ved at producere deres egen elektricitet. De er billigere end solpaneler, selv som en gør det selv projekt, fordi der er ingen dyre solceller til at købe.

Design, men kan være kompliceret; medmindre du er en ingeniør, er den nemmeste måde at opbygge en vindmølle til dit hjem at bruge et kit.

Instruktioner

•Vælg en placering spot. Tag et kig rundt din ejendom og finde et sted, der er åben for vinden. Du ønsker et sted, der har få træer, bygninger og andre elementer, der ville blokere for vinden.

Du kan også overveje den støj, som vindmøllen vil producere når du vælger din placering spot. Selv en lille bolig vindmøllen vil producere nogle støj, der kan være et problem, hvis det placeres for tæt på en bolig bolig.

•Decide på en orientering. Vindmøllen skal være orienteret således at det er i overensstemmelse med retningen, vinden blæser størstedelen af tiden. Dette vil sikre, at vindmøllen genererer så meget energi som muligt. Hvis du er usikker på hvilken retning vinden blæser ud af det meste af tiden, holde en log for at hjælpe med at bestemme den korrekte retning. Holde din log for omkring en måned før vindmøllen er bygget. Træd udenfor tre til fire gange dagligt og notere ned den dag, tid og retning vinden blæser. Gennemgang af denne log bør give dig en god fornemmelse af hvor vinden generelt kommer fra.

•Vælg en vindmølle kit. Der er flere ting du bør overveje når du vælger din kit. Blandt disse overvejelser er prisen (gennemsnitspris er et par hundrede dollars), kundeservice og brugervenlighed forsamling. Ikke være bange for at kalde det firma, du bestiller fra og afprøve det kundeservice ved at stille spørgsmål om produktet. Spørg at rate sværhedsgrad af forsamlingen og hvilke værktøjer er nødvendige, om der er en telefonnummer du kan ringe til hjælp med forsamling hvis nødvendigt, og om de medfølgende monteringsvejledning. Forespørg om vejledningen er skrevet eller på video. Også finde ud af hvor lang tid de skriftlige instrukser. Dette vil give dig en idé om, hvordan komplicerede eller komplekse instruktioner er.

•Saml vindmølle kit. Følg kit fabrikantens instruktioner for at samle på vindmøllen. I de fleste tilfælde vil dette være lig samle et stykke af møbler. De fleste af de elektriske dele vil sandsynligvis komme samlet.

•Installer vindmøllen. Kit producent bør også omfatte anvisninger på installation og tilslutning vindmøllen til dit hjems elektriske system.

Tips & advarsler

  • Når du vælger en vindmølle kit, pas på svindel. Tjek enhver virksomhed, du planlægger at købe et kit fra gennem Better Business Bureau og online gennemgå websteder.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com