Hvordan man laver en Hobby rum

January 3

Med antallet af gør-det-selv på anledning disse dage er der et voksende behov for ikke blot de traditionelle mandlige workshop, men all-purpose hobby værelser samt. Disse lokaler anvendes til alle typer af aktiviteter, fra kids' håndværk syning og scrapbooking. Med så mange forskellige Hobbyer at rumme, skal rummet være velplanlagt med rigelig opbevaring og arbejdsflader. Læs videre for at lære hvordan man laver en hobby værelse.

Instruktioner

•Farve din hobby verden. Uanset hvor du formår at skabe sig en plads til dine Hobbyer, male vægge og loft en farve, der vil inspirere dig. Hvis rummet er delt, kan du opdele rummet med forskellige farver, eller du kan male værelset efter et tema. Hvis du nyde udendørs, holde sig til varme, jordagtige toner. Hvis du elsker at quilt, blande det lidt med nogle sjove farver.

•Consider installation af indbyggede skabe og reoler. Indbyggede funktioner er en stor mulighed, hvis du er i hus for langdistanceflyvninger. Fordi de er brugerdefineret, kan de være dyrt, så de ikke er praktiske, hvis du planlægger at sælge i et par år. Hvis ikke, så omhyggeligt plads plan dit værelse til at se hvor de ville bedst passer og enten leje en tømrer eller tage på jobbet selv. Fordelen ved at indbyggede brugerdefinerede funktioner er, at du kan designe dem den måde der passer bedst til dine behov.

•Maximize din arbejdsplads. Hvis du har brug for store arbejde overflader, syning, quiltning eller scrapbooking, kan du gøre mest muligt ud af dit space ved at installere en L-, U- eller T-formede counter. Tællere konfigureret i disse figurer tillader mere end én person til at arbejde på stationen ad gangen og give mere brugbar plads end en straight tæller.

•Kontrollér sikker højde er rigtige. Hvis din hobby indebærer en masse stående, er den typiske højde for tælleren omkring 36 inches. Hvis du planlægger mødet mens du arbejder på din hobby, installere en arbejdsflade, der når mellem 30 og 32 inches.

•Ansigt lodret. Få mest muligt ud af alle dine vægplads. Åbne reoler er en fantastisk måde at gemme elementer, som du kan placere i mærket plastbeholdere. Hænge pegboards malet for at matche din hobby værelse for at suspendere værktøjer fra. Find en stor opslagstavle, hvor du kan fastgøre op yndlings Syning mønstre eller stof farveprøver.

•Plan ud din gulvplads. Hvis din hobby værelse er for Hobbyer kun, kan du overveje at lægge et vinyl gulv, kan du nemt rense, og at du ikke understrege, hvis den bliver beskadiget. Hvis dine Hobbyer deler plads med en office eller guest room, er en lav-bunke eller Berber tæppe bedst. Du kan støvsuge dem og rullende stole flytte på tværs af dem lettere end Plys tæpper.

•Den din hobby værelse tilstrækkeligt. Det er ideelt, hvis du har en hobby værelse, der er fyldt med naturligt lys, der lader dig se, hvordan din færdige projekter ser ud. Men hvis du er nødt til at gøre din hobby rum i en kælder, skal du installere belysning, der opfylder dine behov. Halogen- og glødepærer giver de mest præcise farver.

Tips & advarsler

  • Hvis dit værelse er stor og skal være adskilt, kan du bruge skærme til at markere indgangen til området hobby.
  • Når du udformer en hobby rum i et hjem, der kan sælges i et par år, kan du købe to kabinetter og satte dem op i stuen med ryggen til hinanden. Det vil give en anstændig størrelse counter og opbevaringshylder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com