Hvordan man laver en hurtig Potpourri

March 6

Hvordan man laver en hurtig Potpourri

Potpourri krukker og skåle er duftende værelse fresheners. Potpourri er en blanding af blomsterblade og krydderier. Potpourri er ofte holdt i en apoteker eller dekorative krukke med låg. Mange mennesker husker fondly deres bedstemor rose krukke og sin søde duft af roser og krydderier. Hvis du har en blomsterhave eller en buket af roser og en krydderi kabinet, kan du gøre en hurtig potpourri duft dit hjem eller give en ven. Læs videre for at lære hvordan man laver en hurtig potpourri.

Instruktioner

•Wash roser eller nelliker. Dup dem tørre på et stykke køkkenrulle. Forsigtigt forstå blomsterblade med den ene hånd og holde blomst stilken fast som du trækker ud af kronbladene. Scatter dem på et stykke køkkenrulle og duppes nogen ekstra fugt.

•Spread blomsterblade på et papir håndklæde eller mikrobølgeovn sikker parabol. Læg dem i mikrobølgeovnen. Mikroovn i et minut. Teste kronblade. Mikroovn yderligere minutter efter behov indtil kronblade er tørre. De vil skrumpe ind til en meget mindre størrelse end de oprindelige kronblade.

•Tab de tørre kronblade direkte i krukken. Hvis du har forskellige farver af roser eller nelliker, kan du blande dem sammen eller lag hver farve separat. Nelliker og roser blend sammen godt.

•Sprinkle tør urter eller krydderier mellem petal lag. Vælg urter, der er behagelig til din smag. Populære potpourri urter omfatter rosmarin, lavendel, salvie og timian. For en mere aromatisk krukke, tilføje brudt bits af kanel eller knust hele nelliker. Tag et par rosenblade og knuse dem sammen med urter til at finde den rigtige kombination.

•Carefully tilføje lag af blomsterblade og sprinklings af tørrede krydderurter eller krydderier, indtil krukken er fuld. For gaver, tilføje et smukt bånd omkring krukken og du er færdig. Denne gamle blomst håndværk fylder ethvert rum med en hjertevarmende duft.

Tips & advarsler

  • Mange duftende blomster som violet eller hyacint blend godt i potpourris.
  • Hvis potpourri bliver muggen, kassere den. Mange mennesker er allergiske overfor skimmelsvampe og sporer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com