Hvordan man laver en hvid pels Rack Look antik

August 29

Hvordan man laver en hvid pels Rack Look antik

Antik møbler kan give et almindeligt stykke en charme, det ikke tidligere havde. En hvid knagerække kan accent en entre, når der gives en antik finish. Der er en række metoder, der kan bruges til at give møbler udseendet af en antigue. Mange af disse kræver lag af pletter og lak anvendes som vasker eller sparsomt med en børste. Den nemmeste måde at gøre hvide møbler ser antikke er med en sprutte glasur.

Instruktioner

•Lightly sand din knagerække, så de nye lag maling vil holde. Tør rack ned med en fugtig klud til at fjerne snavs.

•Paint en base coat. Hvis den hvide maling på knagerække er i god stand og du ønsker varen forbliver hvid, kan du springe dette trin. Sprutte finish kræver to frakker af maling. De kan være samme farve eller forskellige farver, kontrast, eller supplerer hinanden. Når det øverste lag knitrer, viser det nederste lag gennem sprækkerne.

•Paint et lag af Krakkeleret medium over de tørre grundmaling. Være generøs med sprutte medium, men et jævnt lag. Lad det lag tørre i cirka en time.

•Paint din top coat. Hvis du vil tynde revner, male et tyndt lag af top coat. Jo tykkere du male din top coat, jo tungere bliver revnerne. Anvende maling hurtigt og ikke går over det samme sted for meget længe. Sprutte medium begynder arbejdsminutter efter malingen påføres og malerpensel kan rod dem op når de er begyndt at danne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com