Hvordan man laver en Hypertufa bold

October 26

Hypertufa er en blanding af Portland cement, sand og sphagnum bruges som en kunstig rock. Det har eksisteret siden 1800-tallet som et let alternativ til sten eller beton. Det blev først brugt som erstatning for naturlige vulkanske sten kaldet tuf, som blev brugt til at foretage plantning trug. Tufa er ikke længere tilgængelige, så hypertufa blev født som en stor erstatning. Der er mange forskellige opskrifter på hypertufa afhængigt af de ønskede resultater. For eksempel, kan du vælge en hypertufa opskrift afhængigt af om du ønsker en lighter-weight produkt eller noget mere holdbare, hvis du ønsker at skære det. Disse faktorer kan afgøre hvad hypertufa opskrift du blande. Alle hypertufa opskrifter er forskellige kombinationer af Portland cement, sphagnum, perlite eller vermiculit, sand og vand. Du kan gøre plantageejere, trædesten, birdbaths, lanterner og bolde. Du kan forme det, skimmel det eller sand-cast det. Du kan skære det, farve det eller supplere mosaik stykker. Hypertufa er stor materiale til haven kunstneren. Lad os finde ud af, hvordan man laver en hypertufa bold.

Instruktioner

•Start enkle. Start ved at give et springbræt eller bare en hypertufa kugle. Må ikke starte med et kompliceret projekt, indtil du er dygtige med hypertufa og trygge ved at bruge den.

•Brug denne enkle hypertufa opskrift. Der er mange andre, og du kan eksperimentere, som du bliver mere kyndig, men dette er en god opskrift til at starte med. Bland 3 1/5 gallons af Portland cement (brug ikke Quickcrete), 2 gallons af sand og 1 1/2 gallon af sphagnum.

•Brug gummihandsker. Iført en respiratoriske maske er en god idé, fordi Portland cement er en fin materiale og let inhaleret. Bryde op tørv, at fjerne alle store kviste og andre stykker af materiale. Bland det, indtil du ikke kan se tørv eller sand. Du kan gemme denne grundlæggende mix og våd det som du har brug for det. Det lagrer godt, men vil hærde hvis udsættes for fugt.

•Anvend en sphagnum sigte at finkæmme sphagnum. Det gør det nemmere at rense den. De fleste andre værktøjer du vil formentlig allerede har og vil finde dem i huset, som du har brug for dem.

•Sæt nogle tørre mix i en spand, og våde det bare lidt ad gangen, blande godt efter hver tilsætning af vand. Du skal være iført engangshandsker til at arbejde med dette. Får ikke blandingen for våd. Altid reservere nogle tørre mix i tilfælde af du nødt til at tilføje nogle mere fasthed og lappe det færdige produkt, hvis det er nødvendigt. Bland hpyertufa, indtil det holder sin form ganske godt, når en kugle af det presses i hånden.

•Kontrollér en bold. For at gøre en hypertufa bold, kan du bruge en gammel tennisbold. Halveret tennisbold og smøre nogle Vaselin inde i bolden, der dækker hele inde i overfladen. Det vil gøre bolden falde lettere når hypertufa tørrer. Udfyld formen ved at sætte håndfulde af mix i det og forsigtigt klappede. Udfylde begge halvdele af tennisbold. Være sikker på du udfylder dem helt. Arbejde det, indtil du er sikker på der er ingen luft rum. Bare holde påfyldning bolden halvdele og klappede i materialet.

•Sæt to halvdele af bolden sammen og tryk dem sammen fast. Overskydende vil presse ud og falder af. Sætte din bold på toppen af fugtigt sand, og lad det hærde i mindst 36 timer.

•Carefully fjerne de to halvdele af tennisbold. Du har nu en hypertufa kugle. Hvis du ønsker, kan du bruge nogle våde blanding til at rydde op i bolden, hvor du finde mangler og tørre det af med en klud, som hvis du slibning det.

• Som du bliver mere fortrolig med hypertufa, gå videre til mere komplicerede projekter.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com