Hvordan man laver en Indian Corn døren Swag

January 17

Hvordan man laver en Indian Corn døren Swag

Flammer i farver af sæsonen sætter Indian corn tonen for efteråret. Denne udsmykning korte fungerer som en farverig døren swag, som børn kan bidrage til at skabe. En lille gruppe som tre ører af majs skaber en simply erklærede swag; ved hjælp af syv eller flere ører kan være lidt tungt og vanskeligt at hænge. Vær sikker på Indian corn du bruger er fri for insekter eller store områder af manglende kerner før du køber den.

Instruktioner

•Brush off enhver omstrejfende snavs eller snavs på hvert øre af majs i hånden. Placer skaller så skallerne punkt opadgående og majs ansigter nedad til at gøre det lettere at binde majs ører sammen.

•Tie en lille knude omkring hver skallerne nær det punkt, hvor det opfylder sine respektive øre af majs med et lille stykke på raffiabast. Bruge et stykke på raffiabast for hvert øre og binde knuder stramt så på raffiabast løkke ikke glider hvis trak.

•Køre den en strand på raffiabast gennem hver lille knyttede rafia sløjfe til at forbinde hver øre af majs til én vigtigste rafia strand. Skære lang rafia stykke med en saks, så det er 2 til 3 fod lang, giver nok længde til at hænge swag.

•Hold begge ender af den lange rafia strand op så kornet gruppere i midten. Binde på raffiabast strand i en knude bag på kornet, så det hænger på den ønskede længde fra en søm eller krogen på døren. For at maskere på raffiabast helt, trække enderne stramt omkring neglen eller krog under den første del af knuder processen så swag hænger nær krogen.

•Tie et stykke af dekorative bånd omkring majs swag, over området hvor ører og avner mødes. Bruge juvel toner som lilla eller rød for en spiller på farve mod kornet eller efterår toner for en swag fejrer sæsonen.

Tips & advarsler

  • Vælg avner af indiske majs i et udvalg af farver og størrelser til at tilføje sort til swag.
  • Teste styrken af skallerne af opløfte enkelte ører af majs af skaller; Vælg kun ørerne, der ikke blive let adskilt fra skallerne.
  • Egern kan være fristet til at spise majs off din swag, hvis de er rigeligt i dit område. Undgå sprøjtning maling eller kemikalier på majs til at holde det sikkert for nabolaget critters.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com