Hvordan man laver en Instant Guest Room

November 9

Hvordan man laver en Instant Guest Room

Hvis du ikke er velsignet med nok firkant længde for et dedikeret gæsteværelse, er det svært at forberede overnight besøgende. Du kan oprette en komfortabel, instant værelse uden noget bøvl, så længe du vælge funktionelle møbler og holde nogle forsyninger på side. Være vært med mest muligt og gøre dine gæster føle sig hjemme.

Instruktioner

•Anvend en Cabriolet sovende indstilling. Mens opklappelig barnesenge og luftmadrasser er plads-savers, skal de stadig være trukket og sat op før din gæst kan trykke hø. Arbejde en sovekabine sofa, futon eller daybed ind i din indretning, uanset om det er i stuen eller hjemmekontoret. En sovekabine sofa eller futon er ideel, hvis det eneste område du skal arbejde med er din stue. En sovesofa er en god tilføjelse til et hjemmekontor; Det kræver ingen folde ud og giver dig et dejligt sted at slappe af når du har brug for en pause fra at betale regninger.

•Anbring et lille bord ved siden af din instant gæsteseng. De fleste mennesker er vant til at have en natbord inden for rækkevidde, og giver et praktisk sted at forlade et par ting-en flaske vand, briller eller et ur-gør sofaen bryder føler mere fortrolig.

•Sæt en kompakt alarm-ur og en lille lampe på bordet. Overnattende gæster føler som om de er at pålægge når de stole på dig til at vække dem om morgenen, og det uforståeligt for at være i et fremmed sted og ikke ved, hvad tid det er. En lampe giver sengetid læsere mulighed for at slappe af uden at gå blind, og også lyser vejen under midnat ture til badeværelset. Efterlad nogle magasiner for gæsterne til at nyde under nedetid; interesse for lokale udgivelser er sjove for kuponen.

•Stock op på rejse-størrelse toiletartikler. Vælg en række forskellige sæber, shampoo og cremer der appellerer til både hanner og hunner, og holde dem i en kurv i dit linned skab indtil du har brug for dem. Træk kurven og overlade det i badeværelset, så gæsterne kan tage deres pick. Afhængigt af hvordan gæstfrie er du sigter til at være, kan du medtage små rør af tandpasta, ekstra tandbørster eller engangsskrabere til venner, der har glemt deres.

•Dedicate sengetøj udelukkende for gæster. Der er afsat et tæppe og pude, samt ark, der passer til din sovekabine sofa, futon eller daybed. At vælge gæst håndklæder i en unik farve forhindrer forvirring, og over-the-door kroge rumme dem under et besøg. Give to bad håndklæder – kvinder måtte savn sig nemlig hår – et håndklæde og en vaskeklud. Hvidvaske alle sengetøj, før din gæst ankommer; frisk duftende sengetøj og håndklæder forsikre din besøgende, alt er rent.

Tips & advarsler

  • En storage osmanniske kan fuldføre din instant værelse. Ikke alene vil det fungere som et sted at prop fødder eller angive en kuffert, det giver dig også et sted at stash alle dine handy house guest forsyninger på ét praktisk sted.
  • Fjern rod som en del af din instant guest room forberedelse. Mens sengetøj er i vask, rydde op i det område, du har afsat til besøgende og give det en hurtig rengøring.
  • Når hosting overnattende gæster, have et par nemme snacks ved hånden og vise din gæst rundt i køkkenet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com