Hvordan man laver en Jellyfish Lamp

August 4

Hvordan man laver en Jellyfish Lamp

Hvis du er udsmykning et værelse i dit hjem for at følge en ocean eller ø tema, kan du bruge en lampe til at omdanne rummet. Enhver størrelse eller form af lampe skygge kan dækkes af en skræddersyet, skinnende dækker med "fangarme", der hænge ned for at give lampen udseendet af en vandmand. At ændre en almindelig lampeskærm er ganske enkel og kræver ikke nogen syning erfaring.

Instruktioner

•Indstil lampe skyggen på sin side på et stykke af slagter papir. Omhyggeligt spore form af lampe skygge med en markør, rullende det langs papiret, indtil du har skitseret hele ting. Klip figuren fra slagter papir.

Uddelingen mønster til den skinnende stof af dit valg ved hjælp af syning pins til at fastgøre.

•Klippe figuren fra stoffet. Fjern syning pins og slagter papir mønster og sæt dem til side.

•Klippe tentakler af de resterende stof. Fangarme er strimler af stof, der kan være så lang eller kort, som du ønsker. Skær dem for at være omkring 1/2 tommer bred og svaje saks som du klippe for at oprette bølgede kanter. Du kan vælge at bare gøre et par og sprede dem rundt om lampen, gøre mange af samme størrelse, eller skifte det op og skabe tentakler af varierende størrelser.

•Embellish tentakler af vedlægge små rhinestones, perler eller pailletter ved hjælp af en prik stof lim og et par pincet. Du kan vælge at tilføje dekorationer tilfældigt, eller Opret et bestemt mønster for hver fangarm. Afvente fangarme til tørre.

•Applicer en klat af stof lim til toppen af hver fangarm og tryk mod bunden inde i kanten af lampe skygge dække stykke, som du har oprettet med slagter papir mønster. Vente på dækslet lampe skygge til tørre.

•Applicer hot lim til at ramme kanterne af lampe skygge. Wrap vandmænd dækslet over skyggen omhyggeligt, foring stoffet, således at hele skyggen er dækket. Tillad limen tørre før du placerer skyggen på en lampe.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge uanset stof, du ønsker, men dem, der er lidt store med en skinnende finish i hvid, blå, grøn, sølv eller lilla er vidunderligt for at skabe smukke vandmænd.
  • For ekstra flair, kan du også lim rhinestones, perler eller pailletter til lampe skygge dække stykke "krop" af vandmænd.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com