Hvordan man laver en Jerky ryger

October 14

Jerky ryger er enhver container, der tillader dig at gøre en langsom røget brand i en grav med en skorsten. Inside, du kan ryge strimler af kød i flere timer, indtil de er tørret. Denne variation af en ryger kræver nogle svejsning viden.

Instruktioner

•Dig et hul 2 fod dybt af 3 fod lange af 2 fod bred. Hæld en 4-tommer lag af sand i bunden og tamp det. Brug en plan for at sikre nederst er selv.

•Line bunden af hullet med mursten og fylde revner i med mørtel. Byg de sider, mursten for mursten. Fyld hvert niveau med mørtel, indtil du har nået toppen. Tørre i mindst en dag.

•Sørg for rammen af ryger ved at placere fire metal stillinger på metal plader. Måle og markere, hvor hvert ben af rammen vil være, forlader et 12-tomme hul i bunden hvor benene vil sidde inde i boksen brand. Bore huller gennem stillingerne på toppen, midten og bunden. Gøre tilsvarende huller i presenningen. Vedhæfte ark til benene af indpakning det rundt og sikre det med møtrikker og bolte. Svejse sømmen lukket for at forhindre røgen i at flygte. Sørg for at fødderne passe stramt inde mursten brændkammeret.

•Bolt metal håndtag på hver side af rygeren. Dette vil tillade dig at flytte det sikkert og nemt.

•Mark begge sider af den ramme, hvor stativer vil sidde--4 inches fra toppen og 6 inches nedenfor. Skrue og bolt gennem disse huller, forlader enderne af skruerne udsat. De to flytbare kød-tørring stativer vil afbalancere sikkert på dem.

•Kontrollér låget af den rykvise ryger ved at danne låg fra metal presenningen. Det vil være på størrelse med den øverste åbning med en 3-tommer overlapning på alle sider. Bruge metal kutteren til at åbne de overlappende kanter. Fold presenningen i låget form og svejse side overlapninger lukker.

•Klippe et hul i midten af ryger låget med metal kuttere. Hullet skal være 1 tomme mindre i diameter end størrelsen af din skorsten flue. Bruge metal kuttere 1-tommer skære jævnt langs kanten af hullet. Bøje disse dele op og svejse dem til din skorsten pibe. Dette vil gøre en effektiv forsegling for den rykvise ryger og vil tillade røg til swirl ud som branden fortsætter med at brænde.

Tips & advarsler

  • Placer rygeren over en langsom ild med benene inde i brand pit. Det kan være hævet eller sænket ved at indstille en eller to mere mursten inde pit hvor benene hvile. Det vil være let at flytte det slukket ilden på grund af de to håndtag knyttet til side. Hold ild, cool og krydderurterne smokey at give kødet en god smag.
  • Ikke angivet ryger i nærheden af enhver brændbare eller vegetation, der kan antændes. Brug brand luffer og tænger når omarrangere tørring kød. Lad aldrig børn i nærheden af dette eller nogen anden kilde af åben ild.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com