Hvordan man laver en Jig for kabinettet Hardware

April 6

Opdatere og reparere køkkenskabe ofte starter med udskiftning af hardware. Enkel udskiftning af de fleste trækker og drejeknapper kræver intet mere end en skruetrækker og et par ekstra øjeblikke. Men med nye eller dukket op frysere udfordringen kan virke skræmmende. I denne artikel finder du oplysninger om, hvordan man korrekt måler, markere og bore kabinet skuffer til trækker og knopper ved hjælp af en shop-bygget jig fremstillet af skrot tømmer, negle og trælim. Brug dette design gang for den perfekte placering af hardware på kabinet skuffer.

Instruktioner

Sådan måler for skuffe Jig

•Tag skuffer fra kabinettet før måling for hardware. De fleste vil trække lige ud med lidt eller ingen indsats. Nogle må blive tippet tilbage til at komme væk fra guiden. Placer skuffen stående på den bagerste ende med skuffe opad. Måle bredden af den skuffe ansigt, og sætte en lys blyant mark på den øverste kant direkte center. Notér denne måling.

•Measure til midten af den skuffe ansigt højde. Notér denne måling. De fleste skuffe håndtag er beliggende på denne midterlinien. Vi vil overføre denne måling til jig.

•Klippe et rektangel af krydsfiner størrelsen af den skuffe ansigt. Dette er grundlaget for din jig. Markere en linje på højden af den skuffe midterlinjen hele vejen på tværs af jig med carpenter's square. Markere midten af jig's bredde og trække en linje, der danner et "+" med din første linje. Hvis du montering af knopper, der kun én skrue - vil denne midtermærke markere din pilot hul. For trækker med to skruer, måle afstanden mellem hullerne til skruer fra center til center. Markere halvdelen af denne afstand på hver side af jig fra den "+" på midterlinien.

Oprettelse og brug af Jig

•Klippe et andet strimler af krydsfiner samme længde som den lange kant af din rektangel og 2-tommer bred. Skære denne stribe i to lige store stykker hver 1/16-inch mindre end halvdelen af bredden af din krydsfiner. Dette vil være din top hæk eller bøjle spiken. Placer den første stykke langs den øverste kant af din jig, stående på sin smalle kant, startende fra hjørnet. Lim og søm på plads. Fastgør den anden, startende fra den modsatte hjørne. Der skal være et lille hul i midten. Dette linjer med blyant mærke på øverste kant af skuffen ansigt i trin et.

•Brug en smule størrelsen af din pull skruer--normalt 1/8-inch--bore din markerede huller, Sørg for boret forbliver vinkelret på jig ansigt. Disse er din pilot huller.

•Sæt jig på skuffe ansigt med bøjle spiken på toppen af den skuffe, hængende mod indersiden. Matche op hullet i bøjle spiken med mærke på skuffe til at matche center. Mark gennem pilot huller på skuffe ansigt med en blyant og fjerne jig skal kontrolleres for nøjagtighed. Erstatte jig, klemme på plads med C-clamp og bore huller ved hjælp af den 1/8-inch bit, og sørg for at gå helt igennem. Forskellige størrelse skuffe? Blot markere et andet sæt af huller i overensstemmelse med den midterste linje af nye skuffe, over eller under eksisterende huller.

Tips & advarsler

  • Dække ubrugte pilot huller med tape for at undgå forvirring
  • Tving boremaskine til at undgå risikoen for opsplitning

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com