Hvordan man laver en John Deere køkken

October 8

Hvordan man laver en John Deere køkken

Udsmykning dit køkkenområde med John Deere indretning giver det en afslappet, landlig atmosfære. Uanset om du boede på en gård som barn eller har søde minder for at besøge dine bedsteforældre i en gård samfund, skaber John Deere memorabilia en hjemlig, gammeldags følelse i dit køkken. Det er ikke en vanskelig proces at bruge indretningen, hvis du køber det rigtige tilbehør og bruge de korrekte farver.

Instruktioner

•Pick maling farve til dit køkken vægge. Da John Deere landbrugsudstyr er gul og grøn, enten en af disse valg hjælper med at skabe det look, du ønsker. Hvis du ikke ønsker at bruge sådan en fed farve på væggene, er off-white, beige og taupe fremragende neutral farvevalg, at koordinere godt med landlig indretning. Udnytte lyse gule eller grønne accent farver i din stole, madlavning Potter, redskaber eller din nips.

•Invest i et køkkenbord og stole, der er konstrueret med lys træ toner, som eg eller fyrretræ. Farm tabeller er ofte rustikke udseende og har ikke en masse detaljer eller kurver i træ. En anden idé er at finde en vintage udseende Formica bord. Disse findes ofte i land-stil hjem og koordinere godt med John Deere indretning.

•Purchase illustrationer, der afbilder et felt med en traktor i det eller gård arbejdstagere gør deres daglige gøremål. Dette medvirker til at skabe en gammeldags, rustik atmosfære i køkkenet.

•Find grydelapper, parabol og bordet klude, der har John Deere eller andre grøn traktor aftryk i stoffet. Vise disse i dit køkken.

•Purchase bord og væg tilbehør, såsom en sukker caddy, serviet dispenser, vægur eller dækkeservietter, der har John Deere logoet eller et lignende gård scene på dem. Disse er tilgængelige på John Deere udstyr butikker, online eller i mange hjem decor butikker.

•Læg en neutral farve område tæppe nedenunder dit bord og foran køkkenvask, eller bruge en med en rustik, gård-inspireret print.

Tips & advarsler

  • Jage rundt antik eller Genbrugsforretninger eller garage salg for vintage metal tegn på, at skildre John Deere logo. Dette tilføjer en rustik stemning til dit land-stil køkken.
  • Undgå rod i køkkenet. Dette forringer vintage-møbler og gør området ser alt for travlt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com