Hvordan man laver en jord Blocker

March 12

Jord blokke er en metode til at dyrke sætteplante planter. De fjerner behovet for et container - såsom gryder-- og tillade planter til at spire i et lille rum. Frø blokke er også nyttige til omplantning planter, med lidt at ingen transplantation chok. Det sparer tid, plads og penge. At gøre en jord blocker er en nem projekt.

Instruktioner

•Klippe ud af tre flad træ diske fra din skrot stykke træ. Den første, øverste disken går i toppen af stemplet og vil ikke flytte. Det kan være præcis den samme størrelse som indvendigt diameter af PVC-rør (2 inches). De andre to diske (stemplet og håndtere disk) skal være lidt mindre i diameter, fordi træet vil blive våd og eventuelt svulme. Det kan også svulme efter forsegling det, så for at gøre det arbejde, skåret ud disken til omkring 1 3/4 tomme til 1 7/8 tommer i diameter. Bruge cirkel cutter i boremaskine presse til at udføre dette trin.

•Mark hver af de tre diske med en blyant mærke cross i deres nøjagtige midtpunkt. Bruge en lineal for dette.

•Udskift cirkel kutter på Boremaskinen med en 3/4 tommer bore bit. Anbring diske, én ad gangen, direkte under borehoved, og sørg for, at når de er boret igennem, hullet vil være direkte i centrum. Sikre diske i en skruestik eller med tape.

•Drill stemplet og toppen disc hele vejen igennem med 3/4 tommer bore bit. Bore håndtag disken til 1/4 tomme dyb. Ikke bore håndtaget disc hele vejen igennem.

•Brug hånden så skåret PVC-rør ned til 3 1/2 inches lang, og skære dyvel stang til 6 inches lang.

•Glue dyvel stang ind i håndtaget disc og lad det tørre. Mens tørring, lim det øverste disc i PVC-rør. Sørg for, at det er flugter med toppen af PVC-rør. Sørg for at det passer korrekt før limning. Sand eller skære ned på disken, hvis det er nødvendigt at passe det ind i PVC-rør. Når det er på plads, og tør, bruge træ skruer til at sikre top disken i sted, sikre det yderligere.

•Seal alt med polyurethan--belægning alt tre til fire gange. Lade enheden tørre.

•Skub den åbne ende af dyvel stang i hullet i den øverste skive. Skub dyvel stang hele vejen igennem indtil håndtag disken er flugter med den øverste skive. Vend enheden, og Anbring dyvel i hul i stemplet disken. Gøre afslutning af dyvel stang flugter med bunden af stemplet disken. Fastgør det der med trælim og en træ skrue, så de kan tørre.

•Prøv det ud. Flyt håndtaget op og ned. Hvis det ikke er glat nok, tilføje stearin til stemplet disken og lad tørre. Dette vil gøre bevægelsen glattere og lettere på dig. Derefter tilføje dine foretrukne jord blok jord blanding, og gøre nogle jord blokke.

Tips & advarsler

  • Denne metode til at gøre en jord blocker kan gøres nemt med forskellige størrelse PVC-rør og dyvel stænger. Du skal blot ændre målingerne. Det anbefales at du transplantation dine planter til større jord blokke med jævne mellemrum alligevel--så at gøre flere størrelser af jord-blokkere kan hjælpe med dette.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com