Hvordan man laver en kabyssen køkken synes større

August 20

Hvordan man laver en kabyssen køkken synes større

Pantry køkkener, også kendt som korridor køkkener, er lange og smalle med skabe, apparater og arbejde mellemrum spredt ud langs to parallelle vægge. Dette køkken er mønstrede efter Køkkenerne fundet på fly og skibe; mange lejligheder og små boliger har pantry køkkener på grund af deres effektive udnyttelse af rummet. Din kabyssen køkken kan være mørk og utiltalende, men anvender et par design og udsmykning tips kan gøre det en lyse og indbydende arbejdsplads.

Instruktioner

•Paint væggene en lys farve, visuelt gøre rummet synes større.

•Installer hvid eller lys-farvede skabene; Du kan male eksisterende. Overveje nogle med glas fronter. Vælge skabene, som går til loftet for at tilføje til din lagerplads samt foretage loftet ser højere. Gemme ting du ikke bruger meget ofte på toppen af skabene, der ikke nå loftet. Dette fungerer godt for emner som pladerne, kurve og vaser.

•Betjen rod. Sætte væk små apparater bruger du ikke hver dag, såsom stå mixere og langsom komfurer. Indlæse opvaskemaskinen efter hvert måltid at undgå retter hober sig op på tællerne. Ren som du går ved tilberedning af måltider.

• Lad solen skinne i. Overvej at tilføje en ovenlys eller installere et vindue, hvis dit køkken har ikke en og det er strukturelt muligt. Efterlad din windows nøgne Hvis privatlivets fred ikke er et problem. Dress dem med simpel roll-up eller romersk stil nuancer, der kan justeres efter størrelsen af personlige behov. Narre øjet ved at hænge et stort spejl for enden af køkkenet. Det vil reflektere lyset og visuelt åbne op i rummet. Installere en backsplash lavet med spejlede fliser.

•Vælg en indbygget i stedet for fritstående komfur og køleskab. Vælge hvid eller rustfrit stål apparater i stedet for sort ones. Overveje at skjule køleskab og opvaskemaskine bag paneler designet til at matche din frysere.

•Hvis dit budget tillader det, og det er et strukturelt lyd idé, fjerne det eksisterende loft og erstatte det med et højere eller forlade spær udsat.

•Åbn op en del af en væg for at gøre et gennemslag mellem køkkenet og et tilstødende rum, især en spisestue.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com