Hvordan man laver en kandelabre Centerpiece

September 2

Dekorere festbord middag eller buffet med en kreativ kandelabre centerpiece. Kandelabre traditionelt holder to eller flere stearinlys og er lavet af metal eller træ. Du kan bruge kandelabre og stearinlys til at tilføje en pop af farve til din fest, forbedre et tema og sætte stemning med blød belysning. Kandelabre vil tilføje stemning til din middagsbordet og kan blive omdrejningspunktet for din fest. Disse centerpieces er billigt at gøre, hvilket gør dem fremragende indretning ideer, hvis du planlægger en fest på et stramt budget.

Instruktioner

•Vælg en kandelabre baseret på stilen i dit hjem eller en part tema. Vælg en bronze eller guld antik kandelabre for elegante vintage look, eller en slank sølv version for moderne appel. Afhængigt af hvor mange stearinlys du planlægger at bruge, vælge en kandelabre med et passende antal lysestager.

•Decide hvad lys i kandelabre. Vælg hvid eller cream colored stearinlys som et neutralt udgangspunkt for yderligere indretning, eller matche stearinlys til et bestemt tema. For eksempel, hvis du planlægger en efterårs fest, vælge høst-hued nuancer såsom brændt orange, guld, chokoladebrun og olivengrøn. Vælg stearinlys farver baseret på figurens foretrukne nuancer i en fødselsdagsfest.

•Customize udseendet af kandelabre til en særlig lejlighed ved dekoration base med bånd eller blomster. Lim falske blomster på grønne ledning stammer og pak dem rundt i bunden af kandelabre. For en foråret soiree, fylde kandelabre med friske grønne eller lys rosa blomster og wrap pink blomster eller Tusindfryd rundt i bunden. En fjerdedel af juli bash, vælge blå stearinlys og plukke røde og hvide blomster.

•Brug stearinlys eller andre indretning elementer til at forbedre kandelabre centerpiece. Hvis du har en stor middag eller buffet bordet til at arbejde med, placere små glas krikand lys indehavere omkring kernen for at fremhæve det og tilføje ekstra blød belysning. For at uddybe en part tema, scatter små statuer og figurer, som snemænd, græskar eller kaniner, omkring kandelabre.

•Brug husholdningsbrug elementer, såsom frugt og grøntsager at lave kreative lyseholdere, hvis du ikke ønsker en traditionel kandelabre. For eksempel, for en sommerfest, skære huller i en vandmelon og indsætte lange røde stearinlys. Som Halloween indretning, lave huller i et græskar og placere orange, sort og mørke lilla stearinlys inde; Du kan male græskar med en heks eller ghost design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com