Hvordan man laver en kasse for forsænket belysning

November 2

Forsænket belysning turneringsplaner udvide ikke ned fra loftet, men de udsender blød og effektiv lys, der kan være rettet mod visse områder eller bade et område med lys. For at tilføje endnu mere drama og interesse, kan du gøre en boks til forsænket belysning.

Instruktioner

•Brug et ark millimeterpapir afbilde hvor dine kasser for forsænket belysning vil gå, og design en gryde til dem på ternet papir. Afhængigt af størrelsen af rum, kunne du have to bokse til forsænket belysning, der er 188 inches i længden og køre ved siden af væggen i en afstand af 36 1/2 inches. Overføre disse målinger på loftet med et målebånd og kridt linjer.

•Kontrollér, et hul i loftet, før du fortsætter. Dette er meget vigtigt, fordi du har brug at vide, hvad loftet i det rum, hvor du ønsker at bygge en kasse for forsænket belysning. Du skal afgøre placering af ledninger, inventar eller spær. Stå på stigen, og inspicere området over loftet med en lommelygte.

•Kontrollér hul lidt større med hammer, derefter klippe langs de linjer, du har oprettet med kridt med en gensidig så. Skær forsigtigt alle spær, der falder ind under den boks, du er ved at opbygge.

•Opret en ramme mellem to af de resterende spær, der er tilbage i den åbning, du har oprettet ved at sikre to 2 af tomme plader med indramning skruer. Gør dette for alle bokse du ønsker at gøre. Tage ned alle drywall gør åbning for boksen renere.

•Klippe og fjern korset bjælker der strækker sig gennem den åbning, som du gør for boksen. Du kan muligvis frigøre dem med din hammer. Erstatte de tværbjælker ved at oprette en header med to 2 x 4 tommer brædder sammen. Sikre dem til indramning du lavede i trin 4.

•Measure og skær krydsfiner til at matche dimensionerne passer kasserne du bygger. En bordrundsav fungerer godt til dette program. Skære huller hvor hver af forsænket belysning turneringsplaner vil blive installeret. En nem måde at bestemme størrelse for hullerne er at spore omkring ydersiden af den forsænket belysning kan.

Uddelingen krydsfiner til indramning med træskruer. Installere forsænket belysning turneringsplaner i krydsfiners huller. Måle krydsfiner, og skær det til at danne siderne af at bo. Brug masser af træ lim og søm til at sikre dem, og dækslet og huller med træ fyldstof.

•Sand overflader af krydsfiner til at gøre det glat. Et bælte sander fungerer godt. Rene hver overfladen med en fugtig klud, derefter male boksen med maling af dit valg. Lad malingen tørre helt, før du installerer pærer for forsænket lys.

Tips & advarsler

  • Altid bære korrekt øjet og øret beskyttelse, når arbejdet med elværktøj. Når der skæres et hul i loftet, har nogen går ind i området over hvor du skære for at observere dig mens du klipper. Personen ovenfor du kunne fange en ledning, der ikke var synlige i den første inspektion eller gratis klinge af saven skal det gå i stå.
  • Hyre en autoriseret master elektriker til at køre nogen ledninger for forsænket belysning, du ønsker at installere. Medmindre du er en autoriseret elektriker dig selv, er det sikrere at have én gør dette trin for dig.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com