Hvordan man laver en knyttede gardin Valance ud af tynde

March 22

Hvordan man laver en knyttede gardin Valance ud af tynde

Hvis du ønsker en uformel look til din windows, som lader en masse lys, men higer efter et look, der har mere visuel interesse at plain lutter paneler, overveje at dreje dem i en knudret valance. Kapper indramme dit vindue i en blød, elegant drapere og ren og skær stoffet giver lys til at filtrere sagte gennem stoffet, at undgå en barske blænding af lys. At sætte en knude i enderne af valance tilføjer et casual look og undgår behov for gardin slips tilbage, at gøre denne ser både alsidig og økonomisk overkommelig.

Instruktioner

•Measure både sider og på toppen af dit vindue tarme. Tilføje målingerne sammen og tilføje 24 inches af totalen. Køb eller samle nok lutter gardiner så Hvornår Placer ende mod ende på langs, de tilføje til denne måling eller mere. Overskydende vil blive afskåret under opførelsen.

•Klippe off alle hems og toppe af sheers på sømmen med pinking sakse. Skær forsigtigt i en lige linje. Anvende de fray-stop gel eller flydende på alle cut off kanter og lad det tørre i mindst 15 minutter. Afbrød alle hems og toppe af sheers på sømmen med pinking sakse. Cut off omhyggeligt i en lige linje. Anvende de fray-stop gel eller flydende på alle cut off kanter og lad det tørre i mindst 15 minutter.

•Sæt to af gardiner højre side sammen. PIN to af de korte kanter samt de ekstra fine nåle. Tråd din symaskine og indsætte størrelse 9 nålen. Sy din ren og skær stof med en ¼-tommer sømrum fastgjorte kanter og fjerne benene.

•PIN den korte kant af en anden gardin til en af de rå kanter af gardiner du bare syet med højre side sammen. Sy sammen med en ¼-tommer sømrum og fjerne pins. Fortsæt med den næste gardin og Gentag indtil alle dine gardiner er syet sammen. Kanter af gardiner, hvor hems normalt gå, er ufærdige på dette punkt.

•Drape din gardin over din gardinstang. Placer det, så midten af tæppet er i midten af gardinstang; forsigtigt trække tæppet ned indtil det forhæng de måde, du ønsker. Placer enderne af tæppet over hver ende af stangen, så tæppet falder bag stangen. Placer en løs knude i lutter mod sømmen. Stof skal hænge ned fra knuden ikke mere end en fod.

•Trim off eventuelle overskydende stof, der hænger ned fra knude mere end en fod. Fjerne valance fra gardinstang og løsne knuder. Roll op hver rå hem kant ½ en tomme og sy med en ¼-tommer sømrum.

•Return kapper til gardinstænger og slips finalen knob på plads. Justere kapper til de er draperet præcis, som du vil have dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com