Hvordan man laver en knyttede Rag tæppe

May 28

Hvordan man laver en knyttede Rag tæppe

Knyttede kludetæpper kan bringe et ægte strejf af landlig charme i dit hus. Ikke alene er de fabelagtige for stil, de er bløde og varme nedenunder. Knyttede kludetæpper er også en god måde for håndværk entusiaster til at bruge op små rester af stof. Læs videre for at lære hvordan man laver en knyttede rag tæppe.

Instruktioner

•Construct træ tæppe ramme. Du kan købe en stor skildring indramme eller konstruere din egen. Oprette en rag tæppe ramme ved sømning sammen 1 tomme af 1 tomme eller større strimler af stærk træ i et kvadrat eller rektangel form. Sørg for rag tæppe ramme er en størrelse, du kan arbejde med let.

•Nail lille, stor-headed negle omkring ydersiden af rammen træ rag tæppe. Negle skal være omkring en halv tomme fra hinanden. Læg dem på begge sider, toppen og bunden af rammen. Disse vil være de bolte, der rag tæppe warp tråd er trukket på.

•Vælg en stærk bomuld warp tråd specielt lavet til tæppe gør. Dette kan findes i de fleste butikker, håndværk eller stof. Binde ene ende ud på den øverste venstre søm på træramme, forlader mindst en 4-tommer hale. String tråden frem og tilbage på tværs af hver enkelt søm på rammen. Derefter Drej retninger og streng tråd op og ned for at dække resten af neglene. Du vil have en gitter-arbejde af tæppe warp tråd.

•Klippe eller rive stoffet madrester i stykker omkring 3 til 4 inches lang og ikke mere end en tomme lang. Alle scraps bør være den samme størrelse, hvis du ønsker en selv tæppe. Mængden af scraps skal du vil afhænge af størrelsen af det færdige tæppe.

•Start på bagsiden af bunden øverste venstre hjørne af rag tæppe ramme. Vælg en fabric skrot og skubbe op hver ende på modsatte sider af en af warp tråd vejkryds. Binde enderne sammen i en firkantede knude. Gentag dette, indtil hele tæppe væven er helt fyldt med knyttede stykker af stof.

•Tag knyttede rag tæppe fra rammen ved at lette off loops fra neglene. Knude disse sammen og væver i eventuelle overskydende tråd mellem knob i bunden af tæppet. Din knyttede rag tæppe er komplet og klar til brug for attraktive land hjem dekoration.

Tips & advarsler

  • Teste farveægtheder af stoffet inden det for et tæppe.
  • Gøre alle knob i samme retning, så tæppet bliver glat under fode.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com