Hvordan man laver en kobber vandlinjen for køleskab

July 11

Mange ældre huse blev ikke oprindeligt plumbed til at levere vand i køleskabet. Jo før de 1950 køleskab intet gjorde mere end holde indholdet koldt. Siden da, er automatiske is beslutningstagere og vandfiltrering systemer blevet hverdagskost muligheder i køleskab-industrien. Hvis dit køkken har ingen vand rørene ligger bag køleskabet til at levere en ismaskine, kan du nemt køre en kobber vandlinjen fra din køkkenvask på bagsiden af dit køleskab. Forbinder en kobber vand linje til køleskab kan være afsluttet i et par enkle trin.

Instruktioner

•Indstil den korteste og nemmeste rute for en vandlinjen mellem vasken skabet og dit køleskab. Den nemmeste situation når vask og køleskab er på den samme væg og adskilt af nogle længde af køkkenskabe. Vil du køre din linje langs bagsiden af skabene fra vasken kabinettet til køleskab mellemrum i dette tilfælde. De følgende trin vil guide os gennem dette scenario A kabyssen køkken med vasken og køleskab på modsatte sider af rummet er vanskeligere. Trin vil være ens, men routing vandlinjen enten passerer under gulvet eller op og over loftet.

•Drej ud i koldt vand stop valve under køkkenvasken og fjerne fødeledningen hane fra stopventilen.

•Installer en messing T-montering på koldt vand stopventilen. Dette vil tillade dig at tilslutte en ekstra vand linje til det kolde vand kommer til din vask.

•Drill ¾ tommer huller i de kabinet parter mod bagsiden og toppen af skabene (dette vil holde kobberrør ude af vejen for varer, der opbevares i skabene). Bore huller til at oprette en vej fra vasken kabinettet til køleskab mellemrum.

•Slip kobber rør gennem huller fra køleskab side. Skubbe og guide slangen gennem hullet, indtil den når vasken kabinettet. Bruge ¼ tommer type L kobber rør. Dette materiale er solgt i spoler. Vær omhyggelig med at slappe af slanger i små skridt til at undgå kinke kobber.

•Tilslut ene ende af kobberrør til den nye T-montering under vasken. Sørg for i slutningen af den kobberrør er lige og ren. Slip på kompression fittings, samle montering og rør til den T-montering og skrue stram med justerbare skruenøgler.

•Sæt og stramme Unionens kompression til slutningen af kobberrør i køleskab mellemrum. Forlade omkring 6 fod af snoede slæk på kobberledningen bag køleskabet. Slack vil tillade køleskab til at rulle ind og ud af sin plads uden at understrege de kobberrør.

•Tilslut Unionens kobber kompression til køleskabet. Tænd for vandet tilbage på stopventil under vasken og du er færdig.

Tips & advarsler

  • Det er en god idé at skylle din ice maker system, efter at vandet har været tilsluttet. Kør et par gallons gennem vand dispenser og kassere de første to batcher af isterninger.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com