Hvordan man laver en køkken kabinet i en mikrobølgeovn vogn

June 17

Hvordan man laver en køkken kabinet i en mikrobølgeovn vogn

En mikrobølgeovn vogn er en bekvem måde at ændre et fast stykke af møbler i en bevægende og funktionelt apparat. Da bygherrer ikke altid omfatter mikrobølgeovn i deres køkkener, har boligejer til at beslutte, hvis hun ønsker at placere den på disken, finde et sted at montere det eller placerer det på en flytbar vogn. Ved hjælp af en underskab, der passer til din eksisterende kabinetter er en smart måde at integrere mikrobølgeovnen i køkkenet uden at miste bordplads.

Instruktioner

•Calculate vægten af kabinettet og mikrobølgeovn til at finde hvilken størrelse hjul til at få vægt. Glem ikke at tilføje den ekstra vægt af de elementer, du vil lægge i kabinettet senere. Vælg plade hjul til montering på bunden af kabinettet.

•Drej de fryser over og sted en 3/4-inch-thick blok af træ i hvert hjørne. Bore pilot huller gennem midten af hver blok og ind i bunden af kabinettet. Åbne skabslåger eller skuffer og skrue blokke på plads med træskruer fra indersiden af kabinettet. Bruge skruer, der er kortere end dybden af blokken og kabinet base. Tilføje en lille træ lim til bunden af blokken før skrue det på plads.

•Sæt plade hjul i midten af blokken og mark skruen huller med en blyant. Gentag for hver caster.

•Drill pilot huller hvor markeringerne er, når du fjerner hjul. Placer hjul tilbage over de pilot huller og skrue dem på plads.

•Drej kabinettet højre side op og placere mikroovn på toppen. Skub kabinettet i den position, du vil i dit køkken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com